ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤέτοια ευκαιρία δεν χάνεται

Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται

Η 18η αγωνιστική περιλαμβάνει δυο ντέρμπι στα οποία εμπλέκονται οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται (Απόλλων – ΑΕΛ, Ανόρθωση – ΑΕΚ). Γίνεται αντιληπτό πως, θα χαθούν βαθμοί. Όποιες ομάδες κι αν χάσουν, η Ομόνοια με νίκη αύριο επί της Καρμιώτισσας θα είναι η κερδισμένη. Είτε θα πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή (αν έχει απώλεια βαθμών η ΑΕΛ και η ΑΕΚ) είτε θα κάνει το άλμα (αν χάσει βαθμούς ο Απόλλωνας).

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, λοιπόν, θα πρέπει α αξιοποιήσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος. Θα δώσει και συνέχεια στο αήττητο σερί και θα ανακτήσει δυναμική για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Τα ντέρμπι είναι σήμερα και θα γνωρίζει πριν πάει στο ΓΣΖ για το αυριανό ματς, ποιες ομάδες είχαν απώλεια βαθμών. Αυτό όμως θα πρέπει να το αφήσει πίσω της, να κάνει αυτή το καθήκον της και με το τέλος της αγωνιστικής θα κάνει λογαριασμό.

Όσο πιο κοντά στην κορυφή πριν την διαδικασία των πλέι οφ τόσο το καλύτερο. Θα αυξηθούν και οι πιθανότητες υλοποίησης του στόχου της. Με σουλούπωμα της αμυντικής γραμμής η Ομόνοια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους. Είναι στα δικά της πόδια να βρεθεί ψηλότερα και να πανηγυρίσει τον Μάιο αυτό που έθεσε ως στόχο από την αρχή της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa