Τώρα που πήρε φόρα!

Αρχίζοντας ο β’ γύρος του πρωταθλήματος, στόχος της Ομόνοιας ήταν το απόλυτο των βαθμών πριν ακολουθήσει πρόγραμμα με ντέρμπι. Το 5 στα 5 δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού χάθηκαν δυο βαθμοί με τον Ερμή, σ’ ένα ματς που του έκλεψε ο διαιτητής Αναστασίου με την απόφασή του στην τελευταία φάση να μην καταλογίσει καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα Χριστοδούλου. Στέρησε δυο βαθμούς από την Ομόνοια, η οποία ακολούθως πέτυχε τρεις σερί νίκες και αύριο απέναντι στην Καρμιώτισσα θα ψάξει την τέταρτη, ώστε να πάει με αυτοπεποίθηση και δυναμική στο ματς κυπέλλου με τον Εθνικό την Τετάρτη αλλά και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη βδομάδα.

Bet on Alfa

Τώρα που πήρε φόρα, θέλει να δώσει και συνέχεια. Εάν είναι δυνατό να πετύχει ένα μεγάλο σερί που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Έχει θέσει τις βάσεις και υπάρχει η προοπτική. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να οδηγήσουν την Ομόνοια ακόμη πιο ψηλά.
Αυτό που θα ψάξει αύριο η Ομόνοια, παρόλο που το ματς δεν αναμένεται εύκολο και δεν πρέπει να παρασύρουν τα πρόσφατα αποτελέσματα της αντιπάλου μας, είναι να φθάσει στη νίκη χωρίς άγχος. Να αποφύγει δηλαδή αυτό που έγινε στα δυο τελευταία ματς με Δόξα και Εθνικό, να κρατήσει τους οπαδούς της μακριά από πιθανά καρδιακά επεισόδια.

Παράλληλα, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δεν ξεχνούν το ματς του α’ γύρου με την Καρμιώτισσα, η οποία προηγήθηκε δυο φορές μέσα στο ΓΣΠ και χρειάστηκε να τρέξει η Ομόνοια στο τέλος και πάλι, με τον Ντάρμπισαϊρ να έρχεται από τον πάγκο κα με δυο γκολ να δίνει τη λύση. Ας «καθαρίσουμε», λοιπόν, το ματς εγκαίρως και να μην τρέχουμε και πάλι. Ένα γρήγορο γκολ αλλά κυρίως η αποφυγή λαθών στην άμυνα, θα συμβάλουν για επίτευξη του στόχου χωρίς περιπέτειες.

Autoremarketing

Bet on Alfa