ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα!

Αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα αισίως δίνει το δεύτερο από τους επτά αγώνες που έχει να δώσει μέσα στον Ιανουάριο. Μετά τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα η ομάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Εθνικό για το Κύπελλο και την Κυριακή τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Όπως ενημερωθήκαμε, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, τόσο σήμερα όσο και στους υπόλοιπους αγώνες, ως μία τακτική πολύ χρήσιμη για να αντεπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δύσκολο πρόγραμμα.

Σήμερα λοιπόν τα ερωτηματικά είναι αρκετά όπως ήταν και στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Ο ρόμβος με Κατελάρη ως αντι – Τουρέ δεν λειτούργησε καθόλου σωστά και η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο. Σήμερα οι αλλαγές προσώπων ίσως να σημαίνουν και αλλαγή σχηματισμού για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Ντάρμπισιρ και Κωνσταντινίδης είναι πρόσωπα που σίγουρα ο Κάρβερ δεν θέλει να βγάλει από το αρχικό σχήμα, όμως το γεγονός ότι βρίκονται στο όριο των κίτρινων καρτών ίσως παίξει το δικό του ρόλο. Ο Ρουσιάς έδωσε άλλη πνοή με την είσοδο του την Τετάρτη και σήμερα ίσως να κοιτάζει ενδεκάδα. Ο δραστήριος Χριστοφή όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ενώ ο Κίλιαν Σιέρινταν λογικά έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Τετάρτη. Στην αμυντική γραμμή το δίδυμο της άμυνας δεν αλλάζει, ενώ στην μεσαία γραμμή ίσως δούμε αλλαγές κυρίως όμως σε διάταξη όχι σε πρόσωπα.

Όποιους και να επιλέξει ο Κάρβερ σήμερα η ουσία είναι η επιβολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το πρώτο λεπτό και να καθαρίσει το σκορ! Ο κόσμος θα είναι και σήμερα δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γεμίζοντας την κερκίδα του ΓΣΖ.

Autoremarketing

Bet on Alfa