ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒαθμοί, σερί και δυναμική

Βαθμοί, σερί και δυναμική

Ζητούμενο σ’ ένα ματς για κάθε ομάδα είναι οι βαθμοί. Η Ομόνοια κόντρα στην Καρμιώτισσα τους πήρε χωρίς και πάλι να αφήσει θετικές εντυπώσεις. Οι βαθμοί ήταν το βασικός κέρδος αλλά και η δυναμική ενόψει της συνέχειας. Γιατί, αλλιώς θα ήταν τα δεδομένα σήμερα εάν η Ομόνοια συνδύαζε μέτρια εμφάνιση με απώλεια βαθμών. Τουλάχιστον πέτυχε τον στόχο της και απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να προβληματίσει εκ νέου τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές η εμφάνιση.

Bet on Alfa

Αυτή τη φορά κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, μόλις για 3η φορά στο πρωτάθλημα, από την άλλη δυσκολεύτηκε (στο δεύτερο ημίχρονο) να δημιουργήσει και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Πάλι καλά που πέτυχε το «χρυσό» γκολ από λάθος και του τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας και έφυγε νικήτρια.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με την Ομόνοια να φτιάχνει ευκαιρίας και από αστοχία και ατυχία δεν πήρε προβάδισμα, δεν προδίκαζε αυτό που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς κίνηση και φαντασία στο παιχνίδι της, προβλεπτή για τον αντίπαλο, δυσκολευόταν να φθάσει στην αντίπαλη περιοχή. Απογοητευτική εμφάνιση, που θα πρέπει να ταρακουνήσει την τεχνική ηγεσ’ια αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Την Τετάρτη είναι το πρώτο ματς με τον Εθνικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και ακολούθως το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Εθνικός έβαλε πολύ δύσκολα στην Ομόνοια στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να μένει πίσω στο σκορ με 0-2 και πάλι καλά που στο τέλος έκανε την ανατροπή με τα τρία γκολ του Ντάρμπισαϊρ. Η ομάδα της Άχνας έχει ικανούς επιθετικούς και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια να διατηρήσει η ομάδα το μηδέν παθητικό αφού σε τέτοια ματς είναι σημαντικό στοιχείο. Επίσης, ο Απόλλωνας προέρχεται από δυο νίκες σε ντέρμπι, ΑΕΚ και ΑΕΛ και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος. Εάν θέλει η Ομόνοια να διατηρηθεί σε τροχιά στόχων και στις δυο διοργανώσεις, τα προσεχή ματς κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, με την συνδρομή του τεχνικού τιμ να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πιο πάνω ομάδων αλλά και όσων θα βρεθούν στη συνέχεια στον δρόμο τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa