ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα ελπίδα για το μέλλον

Νέα ελπίδα για το μέλλον

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές χρειάζονται παιχνίδια, θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους και απ’ εκεί και πέρα είναι στα πόδια των ίδιων να τις αξιοποιήσουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Αυτό έγινε από την αρχή της σεζόν με τον Φάνο Κατελάρη.

Bet on Alfa

Στο χθεσινό ματς ο Κάρβερ εμπιστεύθηκε τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη και ο νεαρός τον δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό για την επιλογή του. Για πρώτη φορά «έγραψε» 90λεπτο και ήταν θετικότατος. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κωνσταντινίδη. Ο Φιλιώτης έδειξε πως, όταν είναι υγιής είναι σε θέση να κάνει πολύ καλά παιχνίδια και να κερδίσει η Ομόνοια ακόμη ένα νεαρό ποδοσφαιριστή βγαλμένο από την ακαδημία της.

Ο Φιλιώτης έστειλε το μήνυμα στον προπονητή του, που αξίζει να σημειωθεί πως, για να τον εμπιστευθεί σημαίνει ότι στις προπονήσεις ο νεαρός δείχνει διάθεση και ξέρει μπάλα. Απομένει να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του και σταδιακά, εφόσον το αξίζει, θα καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού ματς στο ΓΣΖ, το γεγονός ότι η Ομόνοια είχε στο αρχικό σχήμα της τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές, μάλιστα οι τρεις προέρχονται από την ακαδημία της (Φιλιώτης, Κατελάρης, Κύπρου). Ο τέταρτος ήταν ο έμπειρος Χριστοφή και ο πέμπτος που πέρασε ως αλλαγή, ο Ρουσιάς. Στην Ομόνοια επενδύουν στο κυπριακό στοιχείο και όσοι το αξίζουν θα είναι στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa