ΑρχικήDaily NewsΠροσοχή στις παγίδες, προσήλωση στην νίκη

Προσοχή στις παγίδες, προσήλωση στην νίκη

Ο Εθνικός Άχνας είναι μια αρκετά καλή ομάδα, αν συνυπολογίσει κανείς το ρόστερ της αλλά και τα πενιχρά οικονομικά της δεδομένα. Η παραφιλολογία που συνοδεύει αυτή την ομάδα είναι λίγο πολύ γνωστή και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο. Το σημαντικό είναι η δική μας ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, οργανωμένη και πειθαρχημένη, ώστε να μην δώσει διακαιώματα στους Ζελάγια και Κατσαράβα να μας κάνουν την ζημιά.

Bet on Alfa

Ο Τζον Κάρβερ, εκθείασε την ομάδα της Άχνας και τον τρόπο που αγωνίζεται, στον μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος πριν 2 βδομάδες. Πλέον γνωρίζει πολύ καλά τι θα περιμένει από τον αντίπαλο του στο σημερινό παιχνίδι. Η τακτική του Εθνικού και ιδιαίτερα ο τρόπος που λειτουργεί επιθετικά, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αιφνιδιάσουν ξανά.

Το δεύτερο στοιχείο που ξεχωρίσαμε από την ομάδα του Εθνικού, ήταν η μεθοδολογία που ακολούθησε για να εκνευρίσει τους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Καθυστερήσεις, “αναίτιες πτώσεις” στο έδαφος, διαμαρτυρίες, αψιμαχίες. Όλα αυτά, δεν πρέπει να μας αποσυντονίσουν σε κανένα στάδιο του αγώνα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίζει να αγωνίζεται είτε έχει παίκτη στο έδαφος, είτε όχι. Είναι δουλειά του διαιτητή να ελέγξει το παιχνίδι. Ο σοβαρός τραυματισμός εξάλλου, είναι τις πλείστες των περιπτώσεων εξόφθαλμος.

Στο περασμένο αγώνα, δώσαμε διακαιώματα στον αντίπαλο μας… Και είδαμε πως συμπεριφέρθηκε τόσο εντός γηπέδου, όσο και με την ανακοίνωση που ακολούθησε δύο ημέρες αργότερα με την περιβόητη  ανακοίνωση (ΧαΧα(τ)-Τρικ)! Σήμερα δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα!

Autoremarketing

Bet on Alfa