Χρειάζεται το γκολ (Α’ Ημίχρονο)
ΟΜΟΝΟΙΑ και Εθνικός βρίσκονται στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Γ.Σ.Π για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Κύπρου.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον γνωστό σχηματισμό 4-4-2 (ρόμβο). Κάτα από τα δοκάρια ξεκίνησε για δεύτερο συνεχόμενο ο Κρέσιτς, στην τετράδα της άμυνας οι Κωνσταντινίδης, Όρσουλιτς, Βύντρα και Σοϊλέδης, στο κέντρο οι Φλορέσκου, Κατελάρης, Μαργκάσα και Κλέϊτον και επιθετικό δίδυμοι οι Ντάρμπισαϊαρ και Σέρινταν.
H OMONOIA ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα η άγγιξε το γκολ με τοΚλέιτον. Ο Βραζιλιάνος αφού συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Ντάρμπισαϊρ έξω από την περιοχή έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι
Όσο περνούσε η ώρα ο Εθνικός Άχνας κέρδιζε περισσότερα μέτρα και για ένα περίπου τέταρτο έλεγχε το παιχνίδι. Από το 30΄όμως και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε πιο απαιτητική, βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ
Στο 39ο λεπτό μάλιστα έχασε μια τεράστια ευκαιρία όταν ο Ντάρμπισαϊαρ κατέβασε με το στήθος την μπάλα εντός της περιοχής πάσα του Μαργκάσα έπιασε δυνατό σούτ όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Κλέϊτον να πιάσει άλλο ένα σουτ πολύ δύνατο το οποίο σταμάτησε και πάλι ο Μπογκαντίνοφ.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά είχε κάποια πολύ καλά διαστήματα σε αυτό το πρώτο ημίχρονο και επιβάλλεται να τα αυξήσει στο δεύτερο έτσι ώστε να πετύχει ένα ή περισσότερα γκολ και να πάρει προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Παράλληλα χρειάζεται να προσέξει και τα αμυντικά της καθήκοντα έτσι ώστε να πάει με το “μηδέν” παθητικό στο Δασάκι.






