ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνενεργός ο Δημητριάδης! Διορθώνει το λάθος της η ΚΟΠ!

Ανενεργός ο Δημητριάδης! Διορθώνει το λάθος της η ΚΟΠ!

Χωρίς σήμα διεθνούς διαιτητή είναι, πλέον, ο Μάριος Δημητριάδης. Ο βοηθός διαιτητής που απασχόλησε έντονα τον φίλαθλο κόσμο για κάποιες από τις αποφάσεις του (βλέπε τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια), αλλά και για τη διαδικασία ορισμού του ως διεθνής, δεν συμμετείχε στα τεστ φυσικής κατάστασης και ως εκ τούτου παραμένει ανενεργός.

Bet on Alfa

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΟΠ με θέμα την παράδοση των σημάτων Διεθνών Διαιτητών FIFA για το 2017, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Δεν απονεμήθηκε το σήμα του διεθνούς στο βοηθό διαιτητή Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος θα παραμείνει ανενεργός μέχρι να περάσει με επιτυχία τα απαραίτητα τεστ».

Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές ανοικτού ποδοσφαίρου παρέλαβαν σήμερα, πριν την έναρξη του Ενδιάμεσου Σεμιναρίου Διαιτησίας τα σήματα Διεθνών Διαιτητών FIFA για το 2017. Η απονομή των σημάτων έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Άλαν Σνόντι και το Διευθυντή Εκπαίδευσης Χιου Ντάλλας.

Συγκεκριμένα, το σήμα τους παρέλαβαν οι διαιτητές Λεόντιος Τράττος, Χρίστος Νικολαΐδης, Βασίλης Δημητρίου και Δημήτρης Μασίας, οι βοηθοί διαιτητές Σωτήρης Βίκτωρος, Χαράλαμπος Γεωργίου, Ιωάννης Λαζάρου, Στέλιος Νικήτα, Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπου και Αριστείδης Χρίστου, οι γυναίκες διαιτητές Χρύσω Γεωργίου και Σοφία Καραγιώργη και οι γυναίκες βοηθοί διαιτητές Ξένια Ηροδότου, Αγγέλα Κυράκου και Δώρα Μυριανθέα.

Δεν απονεμήθηκε το σήμα του διεθνή στο βοηθό διαιτητή Μάριο Δημητριάδη ο οποίος θα παραμείνει ανενεργός μέχρι να περάσει με επιτυχία τα απαραίτητα τεστ.

Autoremarketing

Bet on Alfa