ΑρχικήDaily NewsΆνοστα κουλουράκια...

Άνοστα κουλουράκια…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε το ζητούμενο χτες στο ΓΣΠ. Αντίθετα, απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο “κατάφερε” για δεύτερη συνεχόμενη φορά, να κάνει δύσκολη την ζωή της και να δημιουργήσει ένα ματς-φωτιά στον επαναληπτικό.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε διάθεση στο χτεσινό παιχνίδι. Δεν βρήκε τον τρόπο όμως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Εθνικού. Και αυτό οφείλεται πρώτα και κύρια στο γεγονός ότι έλειπε η φρεσκάδα αλλά και το καθαρό μυαλό. Λίγο τα συνεχόμενα παιχνίδια, λίγο το κουπί που τραβήξανε συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα (Ντάρπισαϊαρ, Μαργκάσα, Κλέυτον) δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να είναι απειλητική και ουσιαστική στην εστία του Μπογκαντίνοφ.

Επιχειρήθηκαν αρκετές ψηλές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή (ιδιαίτερα από τον Σοϊλέδη) οι οποίες ήταν βούτυρο στο ψωμί για τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Επιπρόσθετα εφαρμόστηκε από τον αντίπαλο και ο γνωστός “ανταρτοπόλεμος”, με συνεχείς καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες, που δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να έχει ρυθμό.

Τέλος, θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε, ότι η εμμονή του Κάρβερ να χρησιμοποιεί τον Κατελάρη ως δεξί εσωτερικό μέσο (σε θέση αντί-Τουρέ) δεν βοηθά την ομάδα. Ο Φάνος έχει καθαρά ανασταλτικά χαρίσματα και ρόλο. Και σε αυτό το στάδιο της καριέρας του δεν είναι δημιουργικός. Χάσαμε ένα ημίχρονο προσπαθώντας να επιτεθούμε με 3 μέσους, την ίδια στιγμή που ο Φάνος ψαχνόταν…
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Άγγλος τεχνικός, έκανε την εσωτερική κίνηση, αλλάζοντας θέσεις σε Κατελάρη και Φλορέσκου και η ομάδα έγινε πιο δημιουργική. Αργότερα, ο Κάρβερ έριξε μετά από 3 μήνες στην μάχη τον Αγκάγιεφ (στην θέση του Φλορέσκου), για να δώσει περισσότερες λύσεις στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι. Το γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σημαντικές ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι του Κλέυτον στην αρχή του αγώνα και το ακυρωθέν γκολ του Ματ Ντάρπισαϊαρ στις αρχές του β’ ημιχρόνου (ήταν ελαφρά πιο μπροστά). Στο 17′ ο Κωνσταντίνιδης σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 35′ η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε διπλή ευκαιρία σε δύο διαδοχικά κόρνερ με τον Βύντρα (αποκρούστηκε στην γραμμή η κεφαλιά του) και τον Κλέϋτον (απέκρουσε ο Μπογκαντίνοφ). Καλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Εθνικού είχαμε και στο 38′ σε γυριστό σουτ του Ντάρμπισαϊαρ.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Κάρβερ έκανε ακόμα δύο αλλαγές, με τους Ρουσιά και Κύπρου να αντικαθιστούν τους Σιέρινταν και Σοϊλέδη. Αποβλήθηκε προς το τέλος του αγώνα ο Πιντσέλι, για χτύπημα στο πρόσωπο του Μαργκάσα (2η κίτρινη).

Το 0 παθητικό στην άμυνα είναι το μόνο θετικό από το χτεσινό παιχνίδι. Η ομάδα επικεντρώνεται πλέον στον επόμενο αγώνα, με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Ο επαναληπτικός του κυπέλλου μπορεί να περιμένει… Αυτή που φαίνεται να μην έχει άλλα περιθώρια για καθυστέρηση είναι η ανάγκη για ενίσχυση… Η ομάδα έχει ανάγκη από ποιοτικές λύσεις στον άξονα και αυτό πρέπει να γίνει (μάλλον) άμεσα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa