ΑρχικήDaily NewsΣε κρίσιμο σταυροδρόμι

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Το επόμενο δεκαήμερο θα κρίνει αρκετά σε σχέση με την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα. Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια στην σειρά, θα καθορίσουν αν η ομάδα θα κινηθεί δυναμικά στα άνω δώματα τις βαθμολογίας και θα συνεχίσει την πορεία της στο κύπελλο, ή αν θα “γλιστρήσει” ξανά σε περιπέτειες.

Bet on Alfa

Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και την δική του σημασία. Το γεγονός όμως ότι διαδέχονται το ένα το άλλο, αναγκάζει προπονητές και ποδοσφαιριστές να τα εντάξουν σε μια ενότητα.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, να αποκλείσει τον Εθνικό και να πάρει τρίποντο στο “Παπαδόπουλος”; Αν ΝΑΙ, σίγουρα δηλώνει παρόν σε μια κρίσιμη καμπή των δύο θεσμών. Μπαίνει σε μια τροχιά διεκδίκησης, δεδομένου του γεγονότος ότι θα μπορέσει να “ανασάνει” αγωνιστικά, αλλά και να βελτιώσει το ρόστερ της μέσα από την μεταγραφική Ιανουαρίου. Γιατί σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα σήμερα, αν ο Κάρβερ είχε στην διάθεση του, τους Τουρέ και Μπρέεβελντ.

Τώρα αν δεν έρθουν τα πράγματα όπως θέλουμε τι γίνεται; Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα ο δρόμος είναι μακρύς (ακόμα) και υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης. Στο κύπελλο όμως έχουμε ένα do-or-die παιχνίδι…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να επιλέξει παιχνίδια. Την ίδια στιγμή ο Απόλλωνας δεν είχε αγώνα στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, Ο Εθνικός έχει την Δερύνεια την Κυριακή άρα λογικά μπορεί να ξεκουράσει παίκτες, ενώ η Ανόρθωση έχει “χαμηλό εμπόδιο” με τον ΑΣΙΛ στο κύπελλο.

Από την άλλη, θα πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αρχίζοντας από το μεθαυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ, με τον Απόλλωνα. Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με τον Κάρβερ να μην ρισκάρει πολλά πράγματα, αφού έχει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές καταπονημένους. Είναι ευτύχημα για την ομάδα που θα έχει τον Δημήτρη Χριστοφή πανέτοιμο για τον αγώνα. Το πως θα τον αξιοποιήσει ο Κάρβερ είναι το ζητούμενο.

Ο προπονητής μας δεν προβλέπεται να κάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε σχήμα. Η λογική λέει ότι ο Κρέσιτς θα κρατήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, από την στιγμή που σε δύο παιχνίδια δεν δέχτηκε γκολ. Στην άμυνα και οι τέσσερις που ξεκίνησαν, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα πάρουν φανέλα βασικού. Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και στον άξονα. Το σενάριο που παίζει δυνατά, είναι να αλλάξουν θέσεις Κατελάρης και Φλορέσκου, αφού θεωρούμε ότι ο Κάρβερ πολύ δύσκολα θα κάνει ξανά το ίδιο “λάθος”.  Πόσο μάλιστα όταν ο ίδιος το διόρθωσε στο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα… Επιθετικά το μόνο που σενάριο που “παίζει” είναι να παίξει βασικός ο Χριστοφή αντί του Σέρινταν. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι και πάλι η αιχμή του δόρατος.

Το ΓΣΠ θα είναι έδρα την Κυριακή. Ο κόσμος δεδομένα θα στηρίξει την ομάδα. Ελπίζουμε ότι το γεγονός αυτό θα δώσει την “έξτρα ενέργεια” που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές, ώστε να ξεκινήσουν (μάλλον καλύτερα να συνεχίσουν) με τον πιο ιδανικό τρόπο τον αγωνιστικό μαραθώνιο που έχουν μπροστά τους!

Autoremarketing

Bet on Alfa