ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε τη δύναμη της έδρας και τη δυναμική

Με τη δύναμη της έδρας και τη δυναμική

Το πρώτο ντέρμπι του β’ γύρου θα κληθεί να δώσει αύριο η Ομόνοια. Αυτό θα γίνει στην έδρα της, το ΓΣΠ (16:00), μπροστά στον κόσμο της, που αναμένεται να δώσει μαζικό παρών. Το τι προηγήθηκε από πλευράς Ομόνοιας αλλά και η ώρα, προσφέρονται για δυναμική παρουσία του κόσμου. Αν βολέψει και ο καιρός, τότε ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος. Σίγουρα θα μιλάμε για παρουσία πέρα των 10.000 Ομονοιατών.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο με τη δύναμη της έδρας αλλά και τη δυναμική που υπάρχει στην ομάδα μετά τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και γενικότερα το αήττητο στον β’ γύρο.

Στο ΓΣΠ, η ομάδα μας πέρα από την ήττα από τον Αποέλ, σ’ ένα ματς που αγωνίστηκε για 75 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ έγιναν κι άλλα από τη διαιτησία, έχει πολύ καλό απολογισμό. Γι’ αυτό θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και με σύμμαχο τον κόσμο της να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα. Συνολικά, σε 9 αγώνες πρωταθλήματος μετρά 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Αύριο θα ψάξει την 8η επιτυχία της, που θα της επιτρέψει να υποσκελίσει τον αντίπαλό της στη βαθμολογία και τουλάχιστον να διατηρήσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ακόμη, η ομάδα του Κάρβερ πάει στο αυριανό ντέρμπι με φόρα και δυναμική. Τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, της επιτρέπουν να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική. Το μηδέν παθητικό θα επιτρέψει στην Ομόνοια να αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχία. Η σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι κάτι που δίνει ελπίδα για συνέχιση και στο πρώτο ντέρμπι του β’ γύρου, απαντώντας και στον Απόλλωνα για την ήττα στον α’ γύρο. Η Ομόνοια μπορεί. Απ’ αυτήν εξαρτάται. Είναι στα δικά της πόδια!

Autoremarketing

Bet on Alfa