ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆντε να πούμε "να την πετιέται"!

Άντε να πούμε “να την πετιέται”!

Άντε να πούμε «να την πετιέται!»
Στο παρελθόν, τόσο στην τρέχουσα σεζόν όσο και τα προηγούμενα χρόνια, η Ομόνοια εκεί που ήταν έτοιμη να κάνει το άλμα αφού είχε χτίσει προηγουμένως με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, έτρωγε το χαστούκι και έμενε στάσιμη.
Σήμερα, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα στην έδρα της, της δίδεται η ευκαιρία και πάλι να κάνει το ξεπέταγμα, να φθάσει στη νίκη, να υποσκελίσει ον αντίπαλό της και να πει ο κόσμος της «να την πετιέται!».
Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, το μεγαλύτερο σερί στην τρέχουσα σεζόν, δείγμα ότι επήλθε σταθερότητα στα αποτελέσματα κι ας μην έκανε τις μεγάλες εμφανίσεις. Είναι αήττητη στον β’ γύρο και γενικότερα δείχνει να είναι στα καλύτερά της!
Τι απομένει; Να παίξει μπάλα και να κυνηγήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Της δίνεται η ευκαιρία να δώσει διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της, να στείλει το μήνυμα ότι επιστρέφει και έχει απαιτήσεις. Θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την υλοποίηση του στόχου της, της εξόδου δηλαδή στην Ευρώπη και πως κάτι καλό δημιουργείται σε στέρεες βάσεις για να είναι ανθεκτικό στο μέλλον.
Το ματς είναι δύσκολο, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όμως, αν για την Ομόνοια είναι μια φορά δύσκολο, για τον αντίπαλό της είναι δυο και τρεις. Μέσα στο ΓΣΠ η Ομόνοια ήταν και θα πρέπει να είναι το αφεντικό όποιος κι αν είναι απέναντί της. Ναι, ο Απόλλων είναι κι αυτός στα καλύτερά τους, προέρχεται από δυο νίκες σε ντέρμπι, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για να φοβίζει την Ομόνοια. Αυτό που έχει να κάνει ο Κάρβερ (που είναι όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του) και οι ποδοσφαιριστές είναι, να μπουν από την αρχή με πίστη στη νίκη. Να δείξουν πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρίποντο και με σύμμαχο τον κόσμο που θα δώσει από νωρίς το σύνθημα, η Ομόνοια έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί στην πέμπτη σερί επιτυχία της. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να πάει γι’ άλλα!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa