ΑρχικήDaily NewsΕλκυστικές τιμές και χαμηλότερες από προηγούμενες χρονιές

Ελκυστικές τιμές και χαμηλότερες από προηγούμενες χρονιές

H OMONOIA ανακοίνωσε χθές πως τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν 2017-18 θα είναι στην διάθεση του κόσμου για ανανέωση και έκδοση νέων.

Bet on Alfa

Αύριο Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η τιμολόγηση θα χωριστεί σε τέσσερις χρονικές περιόδους (φάσεις). Όσο πιο νωρίς το αγοράσει ο φίλαθλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που επωφελείται.

Οι τιμές θα είναι ελκυστικές και χαμηλότερες από προηγούμενες χρονιές. Η τιμολόγηση θα γίνεται βάση και της θέασης, δηλαδή από ποιο σημείο του γηπέδου παρακολουθείς το παιχνίδι.

Σε πρώτη φάση, ο Σύλλογος θα επικεντρωθεί στους υφιστάμενους κατόχους, τους οποίους θα καλέσει μαζικά να ανανεώσουν για το άλμα κορυφής. Παράλληλα όμως δεν θα αποκλείσει καινούργιους φίλους της ομάδας μας που θα θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Η ανανέωση και η έκδοση νέων εισιτηρίων διαρκεία θα βοηθήσει οικονομικά το Σωματείο μας αφού θα εισρεύσει φρέσκο χρήμα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις με μεγαλύτερη άνεση.

Autoremarketing

Bet on Alfa