ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMr.John η πρώτη που φώναζε ήταν η ομάδα

Mr.John η πρώτη που φώναζε ήταν η ομάδα

Ακούσαμε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Τζον Κάρβερ μετά το τέλος του σημερινού ντέρμπι. Μέσα στα πολλά που είπε ο ‘Αγγλος τεχνικός ήταν και η μπηχτή του για τον κόσμο της ομάδας μας. Ότι δηλαδή με τις φωνές και τις διαμαρτυρίες κατά των ποδοσφαιριστών βάζουν έξτρα πίεση.

Bet on Alfa

Δυστυχώς όμως αγαπητέ Coach στα πρώτα 45 λεπτά της σημερινής αναμέτρησης, μπορεί αν φώναζε ο κόσμος,  όμως η πρώτη που φώναζε ήταν η ομάδα. Φώναζε και ήθελε αλλαγή. Αλλαγή σε πρόσωπα και σχηματισμό. Θα το ξαναγράψουμε και σε αυτό μας το άρθρο. Χαραμίσαμε με πειραματισμούς ένα ολόκληρο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει προβάδισμα και να κάνει το παιχνίδι του.

Γι’΄αυτό Μr. John παρά να τα έχετε με τον κόσμο, βρείτε και διορθώστε τα λάθη σας. Λάθη τα οποία σήμερα μας στοίχησαν τρείς βαθμούς.

Υ.Γ Όσον αφορά τον κόσμο και την συμπεριφορά του δεν είναι σήμερινο φαινόμενο το να αποδοκιμάζει ποδσοφαιριστές την ώρα του αγώνα. Ως ιστοσελίδα το κακίσαμε και θα συνεχίσουμε να κακίζουμε αυτό  γιατί θεωρούμε ότι δεν βοηθά την ομάδα, ειδικά την ώρα του αγώνα.

Όμως δεν είναι δουλειά του προπονητή να ασχολείται με αυτά και να προσπαθεί να βρεί δικαιολογίες βασιζόμενος στις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Η πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα θα υπάρχει γιατί είναι μια τεράστια ομάδα. Μια ομάδα γεννημένη να κερδίζει! Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Autoremarketing

Bet on Alfa