ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνδρέας Δημητρίου:"Αδικούμε τον εαυτό μας"

Ανδρέας Δημητρίου:”Αδικούμε τον εαυτό μας”

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας,Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη συνέχεια.

Bet on Alfa

Η αρχική του τοποθέτηση…

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο Απόλλωνας είχε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος τη φρεσκάδα που είχε σε αντίθεση με μας που είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αν κάναμε γκολ τις φάσεις που είχαμε μετά το 1-1, θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Είναι θετικός ο τρόπος που αντιδρά η ομάδα. Επιστρέφει και προσπαθεί να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα που της παρουσιάζονται. Ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει. Είναι όμως πολύ σκληρός ο τρόπος που η ομάδα τιμωρεί τον ίδιο της τον εαυτό. Γίνονται λάθη που γκρεμίζουν την προσπάθεια και δεν παίρνει αυτό που θέλει. Αδικούμε τον εαυτό μας. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και δεν θέλουμε λάθη να επαναλαμβάνονται».

Για τις επιλογές προπονητή που σχολιάζονται…  

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν ήταν σωστές ή λάθος. Η ομάδα είχε μπει σε αυτή τη σειρά δύσκολων αγώνων. Μέσα σε 18 μέρες καλείται να δώσει έξι παιχνίδια. Το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με την ιατρική επιστημονική ομάδα κατάρτισαν πλάνο για να μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα. Η τεχνική ηγεσία καταλήγει στο πλάνο, όχι μόνο βάση την αγωνιστική κατάσταση, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη και τις αιματολογικές εξετάσεις. Όλα αυτά λαμβάνονται υπόψη για το σχηματισμό της ενδεκάδας. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν θα κρίνουμε δημόσια τις επιλογές του προπονητή. Είναι καθαρά θέματα που αφορούν την τεχνική ηγεσία».

Για το ότι φάνηκε να επιλέγει παιχνίδια με τις κινήσεις που έκανε…  

«Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι περιμένουμε και απαιτούμε να ανταποκρίνεται θετικά η ομάδα και να υλοποιεί τους στόχους της».

Για το περιστατικό που σχολίασε ο κ. Κάρβερ για τις αντιδράσεις του κόσμου πίσω από τον πάγκο…

«Δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να γυρίσει σελίδα η ομάδα και να αφοσιωθεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο».

Για τα 26 γκολ παθητικό…  

«Η ομάδα τιμωρεί τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι λάθη που εύκολα μπορούν αν αποφευχθούν. Λάθη στιγμής και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης».

Αν θα γίνει κίνηση στην άμυνα…  

«Υπάρχουν ακόμη 15 μέρες και θα δούμε πως θα κινηθούμε. Είναι ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, του προπονητή και των συνεργατών του. Θα πρέπει να δουλέψουνε με τον τρόπο που οι ίδιοι κρίνουν ότι είναι σωστό. Μετά θα κριθούν όλοι. Να τους αφήσουμε να δουλέψουν και θα δούμε».

Για το ότι αυξάνεται η πίεση στην ομάδα…  

«Περιμένουμε να αντιδράσει θετικά η ομάδα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καμία πίεση. Θέλουμε να δούμε διαφορετική αντίδραση και πρόκριση την Τετάρτη».

Για τον Εθνικό που τα πάει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα…

«Είναι σε μια πολύ κατάσταση. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για μιζέρια. Είναι εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι α να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα αγωνιστικά…  

«Δεν έχει προκύψει σοβαρό θέμα από το χθεσινό παιχνίδι».

Για τον Μπρέεβελντ…  

«Είναι με την ομάδα. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο σημείο που τον θέλουμε. Οι κινήσεις που γίνονται έχουν ορίζοντα και τη νέα περίοδο».

Για τον κόσμο…  

«Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν δίπλα στην ομάδα. Δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για να κάνουμε μια σπουδαία ανατροπή. Γίνεται μια προσπάθεια για να τεθούν οι βάσεις για να χτιστούν οι βάσεις και τη δημιουργία ομάδα κορυφής. Όσο και αν έχουμε βαρεθεί αυτή τη λέξη, χρειάζεται ακόμα χρόνο για να διορθώσει  η ομάδα τα λάθη της και να προσθέσει στοιχεία που της λείπουν. Θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και να είναι έτοιμη η ομάδα να κάνει το βήμα κορυφής».

** Σήμερα θα ανακοινωθούν οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου με σλόγκαν «Άλμα κορυφής».

Autoremarketing

Bet on Alfa