ΑρχικήDaily NewsO Ηθικός, ο Κίκης και στο βάθος η ΚΟΠ

O Ηθικός, ο Κίκης και στο βάθος η ΚΟΠ

Άρχισαν τα mind games, οι φωστήρες του ποδοσφαίρου στο Δασάκι. Δεν δίνουν λέει το ρεπορτάζ, εισιτήρια για προπώληση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε την ανατολική κερκίδα. Θα δώσουν, λέει, το νότιο πέταλο.

Bet on Alfa

Το αγαπημένο παιδάκι της ΚΟΠ, η ομάδα που δόξασε το fair play στην Cyprus Football Banana Republic, “μωρεύκεται” και κάνει “κούτζια”! Και όλα αυτά με την ανοχή της ΚΟΠ, η οποία για ακόμα μια φορά δηλώνει απούσα.

Ο Κωστάκης αφού δόξασε το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάνει ταξιδάκια στην Ευρώπη. Για τον Γιώργο Κούμα μην ρωτάτε… Ομάδα του είναι, τα συμφέροντα της εκπροσωπεί…

Πάντως το πως τα καταφέραμε να μπλέξουμε σε αυτό τον κυκεώνα (τον αγωνιστικό μαραθώνιο δηλαδή), είναι πραγματικά άξιον απορίας. Και καλό θα ήταν να μας διευκρινίσουν από το ΔΣ, αν έκαναν κάποια διαβήματα για να ξαλαφρώσουν την ομάδα, από τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο. Ας μας πουν άλλη ομάδα, που μπήκε το ίδιο διάστημα, σε παρόμοια διαδικασία.

Γιατί έπρεπε δηλαδή σώνει και καλά να παίξουμε σε διάστημα μιας βδομάδας και μεταξύ δύο ντέρμπι, τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Εθνικό; Και όλα αυτά, ενώ η β’ φάση ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου. Για παράδειγμα ο επαναληπτικός της Ανόρθωσης με τον ΑΣΙΛ, ορίστηκε στις 25/1. Όπως και του ΑΕΛ-ΑΡΗΣ.

Και δεν φτάνει που μας βάλανε 6 παιχνίδια φωτιά σε 20 ημέρες, όρισαν και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ανόρθωση το Σάββατο 21/1 αντί Κυριακή, ώστε να ξεκουραστεί και η ομάδα. Την ίδια στιγμή ο Εθνικός θα παίξει με την Δόξα, την Δευτέρα το βράδυ!

Πραγματικά, είναι να απορεί κάποιος… Και καλά, στην ΚΟΠ, μας βάλανε τα δύο μας πόδια σε ένα παπούτσι (επί σκοπού λέμε εμείς). Το σωματείο γιατί τα δέχεται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά; 

Ο αποκλεισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βολεύει πολλούς. Ας ελπίσουμε, αγωνιστικά τουλάχιστον, να είμαστε έτοιμοι στα δύο επόμενα παιχνίδια. Και από την στιγμή που κάποιοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ιεράρχησαν τους αγώνες κυπέλλου ως πιο σημαντικούς από αυτούς του πρωταθλήματος, ευχόμαστε αύριο να μην δώσουμε ξανά δικαιώματα στον Εθνικό, και να πάρουμε με το “έτσι-θέλω”, την πρόκριση στο Δασάκι.

Autoremarketing

Bet on Alfa