ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒοήθα τον εαυτό σου (και την ομάδα) mister

Βοήθα τον εαυτό σου (και την ομάδα) mister

Είναι κρίμα η σεζόν να τελειώσει πρόωρα για την Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα, επειδή ο προπονητής της έχει εμμονές σε διάφορα θέματα. Σύστημα, επιλογές, κακή διαχείριση. Είναι καλό ο Τζον Κάρβερ να βοηθήσει λίγο τον εαυτό του και μαζί την ομάδα του.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που έφυγε ο Τουρέ για να λάβει μέρος σε υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδα, οι ποδοσφαιριστές που θα διαθέτει η Ομόνοια δεν μπορούν να στηρίξουν το σύστημα που επιμένει και επιλέγει ο Κάρβερ, 4-4-2 σε ρόμβο. Γι’ αυτό φέρει ευθύνη και ο Νταμπίζας που δεν έφερε στην ομάδα νωρίτερα ποδοσφαιριστή για να αποτελέσει τον αντί Τουρέ.

Ακόμη, ο Χριστοφή θα μπορούσε άνετα να χωρέσει στην ομάδα σε σύστημα 4-2-3-1. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να πλαγιοκοπήσει τις αντίπαλες άμυνες και να σερβίρει τον Ντάρμπισαϊρ. Άλλωστε, ο Άγγλος είναι εξαιρετικός επιθετικός και σκοράρει με ευκολία εφόσον υπάρχει ο ποδοσφαιριστής να του μεταφέρει την μπάλα στο αντίπαλο τετράγωνο. Αυτός είναι ο Χριστοφή και το απέδειξε και στο χθεσινό ματς.

Επίσης, ο Άγγλος δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, να το διαβάσει καλύτερα την ώρα που διεξάγεται και να το κερδίσει. Και στο κάτω – κάτω ποιος είπε ότι θα πρέπει να τελειώσει έναν αγώνα όπως τον αρχίζει. Ή να παίζει απέναντι σε κάθε αντίπαλο με το ίδιο σύστημα.

Ο Κάρβερ θα πρέπει να βρει άμεσα τις λύσεις και να μην είναι δογματικός με το σύστημα που επέλεξε από την 6η αγωνιστική και το εφαρμόζει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Αν δε το αντιλαμβάνεται αυτός, ας του το πει κάποιος άλλος, ο Νατμπίζας που τον έφερε και έχει λόγο στην ομάδα. Ας τον βοηθήσει και μαζί την ομάδα, με την ευχή ότι στο μέλλον οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα για την Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa