ΑρχικήDaily NewsΟ Χριστοφή είναι εξτρέμ!

Ο Χριστοφή είναι εξτρέμ!

Κάθε ποδοσφαιριστής, έχει τις δικές του δυνατότητες, τις δικές του αδυναμίες. Ιδιαίτερα σε πρωταθλήματα όπως το Κυπριακό, όπου δεν υπάρχουν οι σούπερσταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και εναπόκειται στον προπονητή της κάθε ομάδας να αξιοποιήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή κατάλληλα, ώστε να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτόν.

Bet on Alfa

Με βάση αυτή την λογική, γράφουμε το κομμάτι αυτό για τον Δημήτρη Χριστοφή. Ο άνθρωπός είναι εξτρέμ. Με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού καθιερώθηκε, με αυτό ανελίχθηκε. Αγωνιζόμενος σε αυτή την θέση ξεχώρισε και πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό.

Δεν μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά στον ρόμβο του Κάρβερ δίπλα από τον Ντάρμπισαϊαρ. Ταυτόχρονα, προσπαθεί αρκετά να βρει τα πατήματα του, την εκρηκτικότητα του, την αυτοπεποίθηση του. Είναι πολύ δύσκολα για αυτόν να τα πετύχει όλα αυτά, αγωνιζόμενος για 20-25 λεπτά, ή σε θέσεις που δεν του ταιριάζουν.

Την ίδια στιγμή που τον κρίνουμε λοιπόν για την κραυγαλέα ευκαιρία που έχασε στο 97′, δεν πρέπει να ξεχνούμε την ασίστ στο γκολ του Ματ, ή το εκπληκτικό του σουτ που έφυγε μόλις άουτ.

Γράφουμε λοιπόν για ακόμα μια φορά, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ με Ντάρμπισαϊαρ, Σιέρινταν και Χριστοφή μαζί στην ενδεκάδα είναι μια διαφορετική ομάδα. Την ίδια ακριβώς στιγμή που ο ρόμβος χωρίς τον Τουρέ μοιάζει με ανάλατο φαγητό…

Την στιγμή λοιπόν που ασκούμε σκληρή κριτική στον Δημήτρη για την παρουσία του μέχρι σήμερα, πρέπει να κατανοήσουμε ότι σε αυτόν και τους άλλους επιθετικούς της ομάδας βασιζόμαστε, για να πάρουμε κάτι από την χρονιά. Κριτική μεν λοιπόν, στήριξη δε! Και κατανόηση των πραγματικοτήτων στην ομάδα μας…

Autoremarketing

Bet on Alfa