ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστοφή - Ματ το ξανάκαναν!

Χριστοφή – Ματ το ξανάκαναν!

Η παρουσία της Ομόνοιας (και) στο χθεσινό ματς ήταν προβληματική. Πάλι καλά που πήρε την πρόκριση, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πάει πουθενά, ούτε Ευρώπη να βγει μέσω πρωταθλήματος, ούτε να διεκδικήσει το κύπελλο. Για άλλο ένα ματς η αμυντική γραμμή αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Στο γκολ του Εθνικού το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πιάστηκε στον ύπνο και ο Κρέσιτς ακόμη θα βγει. Παράλληλα υπήρξαν κι άλλες φάσεις που η άμυνα έμεινε εκτεθειμένη.

Bet on Alfa

Την ίδια ωρα, όμως, εκτεθειμένος έμεινε για άλλο ένα ματς και ο προπονητής μας. Ο Τζον Κάρβερ επιμένει στο 4-4-2 σε ρόμβο, δεν δίνει την ευκαιρία και στον Χριστοφή από την αρχή, όμως ο διεθνής άσος φρόντισε σε άλλο ένα ματς να του στείλει μήνυμα. Ήταν πρωταγωνιστής στο «χρυσό» γκολ, που έδωσε την πρόκριση στην Ομόνοια. Έδωσε την ασίστ στον Ντάρμπισαϊρ, έτοιμο γκολ.

Αυτή η συνεργασία έχει και προηγούμενο. Στο ματς με την ΑΕΚ, στο ΓΣΠ και πάλι ο Χριστοφή έδωσε την ασίστ στον Άγγλο επιθετικό και πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο το 2-1. Επίσης, απέναντι στη Δόξα και πάλι ο Χριστοφή προερχόμενο από τον πάγκο, σέρβιρε τον Ματ που ως δεινός σκόρερ εκτέλεσε την αντίπαλη εστία.

Οι δυο τους μπορούν να συνδυαστούν και να κάνουν τρελά πράγματα αλλά ο Κάρβερ επιμένει να έχει τον Χριστοφή στον πάγκο. Θα μπορούσε να χωρέσει ως εξτρέμ, διαφοροποιώντας το σχήμα του σε 4-2-3-1. Αφού οι παίκτες που έχει μπορεί να στηρίξει καλύτερα το πιο πάνω σύστημα παρά αυτό που επιμένει και εφαρμόζει.

Ακόμη, ο Χριστοφή στο χθεσινό ματς ήταν πρωταγωνιστής σε άλλες δυο – τρεις επικίνδυνες φάσεις για την αντίπαλη εστία. Με την παρουσία του η Ομόνοια έγινε πιο επιθετική και ικανή να φθάσει στο γκολ, πράγμα που έγινε.

Autoremarketing

Bet on Alfa