ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣO ρόμβος, τζαι ο ρόμβος, τζαι ο ρόμβος!

O ρόμβος, τζαι ο ρόμβος, τζαι ο ρόμβος!

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος  γνώσεις προπονητικής για να καταλάβει ότι το 4-4-2 με ρόμβο δεν ταιριάζει στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμα μια φορά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό όπου η ομάδα μας για 60 λεπτά πελαγοδρομούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Με το έμψυχο υλικό που διαθέτει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει την ζωή της πιο δύσκολη κάθε φορά που κατεβαίνει να αγωνιστεί με αυτό τον σχηματισμό.

Πως είναι δυνατόν από την αρχή της φετινής  σεζόν επιμένοντας στον ρόμβο, να θυσιάζουμε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας όπως οι Χριστοφή, Κύπρου και Αγκάγιεφ οι οποίοι μπορούν να πλαγιοκοπήσουν άμυνες και να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα  στους αντιπάλους;

Πως είναι δυνατόν στο ροστερ μας στην θέση «10 αριού»  να έχουμε μόνο μια επιλογή τον  35άρη  Κλέϊτον και παρόλα  αυτά  να επιμένουμε στο  4-4-2 με ρόμβο,  όπου με την εφαρμογή του επιβάλλεται ότι πρέπει να περνά όλο το δημιουργικό  παιχνίδι από τα πόδια του μεσοεπιθετικού.

Πως είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση από τους Φλορέσκου, Μαργκάσα και Κατελάρη οι οποίοι είναι κυρίως αμυντικογενείς μέσοι, να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη παίκτες υψηλής τεχνικής όπως απαιτεί ένα τέτοιο σύστημα.

Αυτά δεν είναι ερωτήματα δικά μας αλλά της πλειοψηφίας του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να θυμίσουμε απλά ότι πρόσφατα η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι σε ΔΟΞΑ και Εθνικό βρέθηκε πίσω στο σκορ αγωνιζόμενη με σχηματισμό 4-4-2 με ρόμβο και ο Τζον Kάρβερ προέβη σε αλλαγή συστήματος για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην ανατροπή.

Ακόμα και χθες για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει κάποιες από τις αρετές της στο γήπεδο έπρεπε να μείνουμε πίσω στο σκορ, κάτι που ανάγκασε τον Κάρβερ να αλλάξει σχηματισμό και να ρίξει στο παιχνίδι τους Χριστοφή και Κύπρου.

Κάθε φορά με την εμμονή του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας γι’ αυτό το σύστημα που δεν ταιριάζει αποδεδειγμένα στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, αναγκαζόμαστε να χαραμίζουμε περισσότερο από μισό παιχνίδι και μετά να τρέχουμε. Μέχρι πότε κύριοι;

 

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa