ΑρχικήDaily NewsΤα αστυνομικά μέτρα για το ντέρμπι (ανακοίνωση)

Τα αστυνομικά μέτρα για το ντέρμπι (ανακοίνωση)


Ενόψει του ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης – OMONOIAΣ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 2017 και ώρα 17:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Bet on Alfa


Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα  και στους οπαδούς της γηπεδούχου Ανόρθωσης θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν  η ώρα 15:30. Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.
Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα διατεθούν 923 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των μαθητικών και των παιδικών). Στο στάδιο την ημέρα του αγώνα δεν θα ανοίξει ταμείο για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι οπαδοί της ομάδας να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν ήδη εξασφαλίσει κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Oι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα προέρχονται από Λευκωσία να στρίψουν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά μέχρι το στάδιο.
Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.
Οι οπαδοί της Ανόρθωσης που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλ να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι οπαδοί της Ανόρθωσης που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συν/σμου Αγίων Αναργύρων.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της Ανόρθωσης καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.
Η ώρα 15:00 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.
Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί πιθανόν να καταγγελθούν.
Οι οπαδοί της Ανόρθωσης καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την Νότια κερκίδα καθώς και την Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων , φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.
Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa