ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦτάνει να παίζει με τη φωτιά

Φτάνει να παίζει με τη φωτιά

Το παιχνίδι με τη φωτιά παράγινε με την Ομόνοια και είναι καιρός να το αφήσει και να επιδιώξει επιτυχίες χωρίς να κινδυνεύει να καεί. Είναι κρίμα για μια μεγάλη ομάδα να βάζει και να βγάζει τα μάτια της, όπως έκανε την περασμένη βδομάδα με τον Απόλλωνα και τρεις μέρες μετά να παίρνει την πρόκριση στο 90φεύγα.
Οι εμφανίσεις της Ομόνοιας δεν πείθουν, η ομάδα βγάζει μια κακή εικόνα και είναι καιρός κάτι να αλλάξει. Γι’ αυτό, πρωτίστως, την ευθύνη την φέρει το τεχνικό τιμ, που καλείται με διορθωτικές κινήσεις να βάλει την ομάδα στον σωστό δρόμο. Την ίδια ώρα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ανεβάσουν την απόδοσή τους αλλά και να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία, θέληση και πάθος.
Το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι δύσκολο, όμως και πάλι από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Ένα γρήγορο γκολ, αποφυγή λαθών στην άμυνα και πίστη στη νίκη, θα επιτρέψουν στην ομάδα να αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχία.
Είναι καιρός να κερδίσει και ένα εκτός έδρας ντέρμπι αφού στα προηγούμενα δύο, με Απόλλωνα και ΑΕΛ δέχθηκε την ήττα. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ομόνοια έχει δημιουργήσει καλή παράδοση έχοντας για αντίπαλό της την Ανόρθωση, ωστόσο για να δοθεί και συνέχεια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Δεν υπολογίζεται ο Κωνσταντινίδης που υπέστη θλάση και θα περάσει σήμερα από εξετάσεις για να διαφανεί σε ποιο βαθμό είναι και να εκτιμηθεί το διάστημα αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Φιλιώτης, ενώ άλλη μια επιλογή είναι ο Καρλίτος. Δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Κρέσιτς και θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ο Παναγή. Στην ενδεκάδα λογικά θα δούμε και τον Χριστοφή.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa