ΑρχικήDaily News11 κομάντος για "Παπ"

11 κομάντος για “Παπ”

Το πόσο πολύ χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ το τρίποντο, στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν χρειάζεται να το τονίσει κανένας. Η αποτυχία της περασμένης Κυριακής στο ΓΣΠ, απέναντι στον Απόλλωνα, μας έχει φέρει ακόμα πιο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον τα περιθώρια για διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στο πρωτάθλημα έχουν στενέψει. Και αλίμονο αν χαθεί και άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Bet on Alfa

Ο μεγαλύτερος εχθρός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το αυριανό παιχνίδι δεν είναι άλλος από την κούραση. Σε ένα διάστημα 17 ημερών, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει δώσει 6 παιχνίδια!

4 Ιανουαρίου με Εθνικό στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα (νίκη 3-2)
8 Ιανουαρίου με Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ για το πρωτάθλημα (νίκη 1-0)
11 Ιανουαρίου με Εθνικό στο ΓΣΠ για κύπελλο (ισοπαλία 0-0)
15 Ιανουαρίου με Απόλλωνα στο ΓΣΠ για πρωτάθλημα (ήττα 1-2)
18 Ιανουαρίου με Εθνικό στο Δασάκι για κύπελλο (ισοπαλία 1-1)
21 Ιανουαρίου με Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος

Αύριο λοιπόν δεν έχουμε την απαίτηση η ομάδα να θέλξει με την απόδοση της. Τα βασικά θέλουμε να κάνει. Το πιο σημαντικό όμως, αυτό που θα καθορίσει πιθανότατα και την τελική κατάληξη στο παιχνίδι, είναι το πάθος και η θέληση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές για την νίκη.

Στον Κάρβερ εναπόκειται να επιλέξει αυτούς που μπορεί να δώσουν το 100% στο αυριανό ματς. Καρλίτος και Παναγή προβάρουν φανέλα βασικού με τους Κωνσταντινίδη και Κρέσιτς να βρίσκονται στην λίστα με τους τραυματίες. Ταυτόχρονα αναμένονται τα νεότερα σχετικά με τον Μπρέβελντ. Θα γίνει κατορθωτή τελικά η εγγραφή του ή όχι (σήμερα είναι και το deadline).

Τα παιχνίδια στο Παπαδόπουλος πάντα συγκαταλέγονται στα πιο ενδιαφέροντα στην σεζόν. Αύριο θα αποδείξουμε πόσο βαστούν τα κότσια μας, πόσο μάγκες είμαστε, πόσο πολύ επιθυμούμε την διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα. Αύριο “θα μετρήσει” πρώτα η ψυχή και μετά το σώμα!

Autoremarketing

Bet on Alfa