ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ομάδα φώναζε αλλαγή ... ήρθε στο 84'

Η ομάδα φώναζε αλλαγή … ήρθε στο 84′

Όπως γράψαμε και πιο πριν είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Σήμερα πραγματοποιήσαμε ένα κάκιστο παιχνίδι το οποίο όμως καταφέραμε να ελέγχουμε στο σκορ με το υπέρ μας 0-2, όμως καταφέραμε να κάνουμε δώρο τον 1 βαθμό στην Ανόρθωση.
Ενώ η ομάδα έδειχνε τρομερά κουρασμένη, χωρίς να μπορεί να κρατήσει μπάλα, με συνεχές διωξίματα στο πουθενά, ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 65’ένα 2ο γκολ. Και εκεί που όλοι περίμεναν πως ο προπονητής θα προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ομάδας, βάζοντας μέσα παίκτες με περισσότερα τρεξίματα ή που θα μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, ήρθε η ισοφάριση της Ανόρθωσης με δύο γκολ, στο 70′ και στο 78′ για να ρθει στο 84′ ο προπονητής μας να κάνει την αλλαγή.

Bet on Alfa

Πραγματικά είναι για να διερωτάται κανείς. Ας δεχτούμε και ότι κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι από τα πολλά παιχνίδια. Ε δεν μπορεί να είσαι επιλεκτικός λες και άλλοι δεν κουράζονται. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Κλέιτον για παράδειγμα δεν μπορούσε να πάρει 25 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την τεχνική ηγεσία. Το θέμα αυτό πρέπει να το εξετάσει το Δ.Σ.

Autoremarketing

Bet on Alfa