ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα ΔΣ προς Τ.Ε για αποφυγή ατομικών λαθών και...

Μήνυμα ΔΣ προς Τ.Ε για αποφυγή ατομικών λαθών και παθητικά γκολ!

Μακριά από αφορισμούς και ακραίες τοποθετήσεις και κινήσεις, έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τις  επαναλαμβανόμενες αδυναμίες που βγάζει η ομάδα. 

Bet on Alfa

Το ΔΣ αφού αξιολόγησε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία της παρουσίας της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν, αποφάσισε όπως στείλει μήνυμα σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, για άμεση επίλυση των αγωνιστικών αδυναμιών που δυστυχώς επαναλαμβάνονται. Συγκεκριμένα ζητάει άμεσα να επιλυθούν ατομικά λάθη ποδοσφαιριστών καθώς και προσοχή στα μαζικά παθητικά γκολ που δέχεται η ομάδα.

Τα αρνητικά στοιχεία που δημιούργησαν τον έντονο προβληματισμό είναι κυρίως η αμυντική λειτουργία της ομάδας και η επιρρέπεια ποδοσφαιριστών στα ατομικά λάθη. Επίσης, το ΔΣ επανέλαβε την αναγκαιότητα για δημιουργία βασικού κορμού, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Αντίθετα, το ΔΣ δεν παραγνωρίζεται τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζει η ομάδα. Τα βασικά από αυτά είναι η διάθεση για να παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους, η ενέργεια και τα τρεξίματα της, η επιθετικότητα και η παραγωγικότητά της, το γεγονός ότι σκοράρει με αρκετούς τρόπους και διάφορους ποδοσφαιριστές και το ότι διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Επιπλέον, με ικανοποίηση βλέπει το ΔΣ ότι έχει δημιουργηθεί ένα αρκετά καλό κλίμα στα αποδυτήρια. 

Στην όποια κριτική γίνεται στην ομάδα, προσμετράται το γεγονός ότι διαθέτει κατά πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΑΠΟΕΛ, αρκετά χαμηλότερο από τον Απόλλωνα και χαμηλότερο από την ΑΕΚ. Συν το γεγονός ότι η ομάδα κινείται σε στενά οικονομικά πλαίσια, λόγω του ότι διανύει τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του τριετούς πλάνου οικονομικής εξυγίανσης.

Επίσης, το ΔΣ δεν παραγνωρίζεται ότι χάθηκαν και άδικα βαθμοί, λόγω διαιτητικών αποφάσεων, ενώ χαιρετίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών στο προπονητικό κέντρο και επένδυσης στην ιατρική και επιστημονική υποστήριξη της ομάδας. 

Καταληκτικά, το ΔΣ δεν έδειξε πρόθεση να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Αντίθετα, φαίνεται ότι κατανοεί τους προβληματισμούς του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ωστόσο, πιστεύει πως υπάρχει ακόμη δρόμος για να ανατραπεί το σκηνικό στον βαθμολογικό πίνακα, φτάνει να επιλυθούν άμεσα οι αγωνιστικές αδυναμίες και η ομάδα να πάψει να τιμωρεί τον εαυτό της.

Επιπλέον, η προσθήκη Μπρέβελντ, η επιστροφή Τουρέ, η σταδιακή ένταξη του Αζίζ και η τέταρτη κίνηση στην περίοδο Ιανουαρίου, θα ενισχύσουν το ρόστερ και τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. 

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή, οι στόχοι που έχουν τεθεί για φέτος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa