ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ. Δημητρίου: «Απορρίψαμε και τη δεύτερη πρόταση για τον...

Α. Δημητρίου: «Απορρίψαμε και τη δεύτερη πρόταση για τον Σέρινταν, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξεπουλά»!

Μιλώντας στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας  Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση από την Γιαγκελόνια για την παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν.

Bet on Alfa

«Έχουμε απορρίψει και δεύτερη πρόταση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Σέρινταν κρίνεται πολύτιμος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Ομόνοια δεν ξεπουλάει ποδοσφαιριστές. Επιλέγουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ποδοσφαιριστές που είναι στο πλάνο για τη νέα περίοδο θα κάνουμε προσπάθεια για να τους κρατήσουμε» ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Για τον Ρουσιά και τις πληροφορίες ότι υπέγραψε στην ΑΕΚ για τη νέα περίοδο…  

«Έχουμε υπόψη τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες. Κρατάμε το γεγονός πως πριν 2-3 μέρες, ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του, διαβεβαίωσαν τον τεχνικό διευθυντή πως δεν έχουν υπογράψει σε καμία ομάδα. Όταν ρωτήθηκαν για τη νέα σεζόν διαβεβαίωσαν πως αν και εφόσον υπογράψουν σε άλλη ομάδα, θα ενημερώσουν άμεσα τον κ. Νταμπίζα. Δεν έχει γίνει τέτοια ενημέρωση και ανάλογα θα δούμε πως θα κινηθούν».

Για τις αποχωρήσεις…  

«Μέχρι την Παρασκευή που θα εγγραφεί, θα ενημερώσουμε για τον παίκτη που θα βγει εκτός λίστας. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τον Κωνσταντινίδη που έχει πρόβλημα τραυματισμού…  

«Έχε υποστεί θλάση και μείνει εκτός για 4 βδομάδες».

Το μήνυμα που βγαίνει μετά τη συνεδρία του δ.σ….

«Επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις του δ.σ. για τις απώλειες στα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά και με τις επαναλαμβανόμενες αδυναμίες της ομάδας. Η βασική αρχή του δ.σ. είναι να διαχειρίζεται με ψυχραιμία τις καταστάσεις, χωρίς να έχει πρόθεση, ούτε να την ωραιοποιήσει, αλλά ούτε και να τη μηδενίσει. Επιχειρήθηκε μια ανάλυση της πορείας της ομάδας και στάλθηκε το μήνυμα σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πως άμεσα θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να εντοπίσουν τις αδυναμίες. Αποτελεί υψίστης σημασία η δημιουργία βασικού κορμού για τη νέα χρονιά. Επιβάλλεται να απαιτούνται λίγες προσθήκες για τη νέα χρονιά για να μπορέσει να γίνει το άλμα κορυφής, το οποίο είναι και το σλόγκαν για τα εισιτήρια διαρκείας. Ως κυριότερα αρνητικά στοιχεία είναι η ομαδική ανασταλτική λειτουργία και η επιρρέπεια σε σοβαρά ατομικά λάθη. Αυτά καλούνται να διορθώσουν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία. Πέρα από τα αρνητικά, αναγνωρίστηκαν και κάποια θετικά. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει πως έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια μέχρι τέλους, βγάζει ενέργεια και τρεξίματα, είναι δημιουργική και παραγωγική και σκοράρει με πολλούς ποδοσφαιριστές. Έχει δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ έχουμε και την ανάδειξη νέων παιδιών, όπως οι Φάνος Κεταλάρης, Ανδρέας Χριστοδούλου και Ανδρέας Παναγιώτου. Υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία. Προσμετρήθηκε το γεγονός ότι οι αρμόδιο κινούνται σε στενά οικονομικά πλαίσια. Δεν μπορεί να παραγνωρίζεται και το ότι χάθηκαν βαθμοί από διαιτητικές αποφάσεις. Το δ.σ. κατανοεί πλήρως την ανησυχία του κόσμου. Υπάρχει όμως ο χρόνος για να ανατραπούν τα δεδομένα στη βαθμολογία, φτάνει να γίνουν αυτά που είπαμε και να πετύχουμε συνεχόμενες νίκες. Θα μπει στην ομάδα ο Μπρέεβελεντ, θα επιστρέψει σύντομα ο Τουρέ και σταδιακά θα μπει ο Αζίζ, ενώ θα γίνει και 4η κίνηση. Αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα για να επιλύσει τα προβλήματα της».

Για την καθυστέρηση για ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό…  

«Η απάντηση είναι απλή. Ο καθένας έχει τις απόψεις του τις οποίες εκφράζει δημοκρατικά. Από τη στιγμή που η ομάδα επέλεξε να λειτουργήσει με ένα μοντέλο, θα πρέπει να το σεβαστούμε και να αφήσουμε αυτούς που δουλεύουν να το κάνουν χωρίς παρεμβάσεις. Υπάρχει διάθεση να στηριχτεί το μοντέλο με τον τεχνικό διευθυντή. Προγραμματίζεται κίνηση για μεταγραφή, όμως δεν θέλουμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Για το ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ο Κάρβερ για τη διαχείριση του στον αγώνα με την Ανόρθωση…  

«Τι να πω; Αν έκανε σωστά ή λάθος; Είναι θέματα που αφορούν τον προπονητή. Απόψεις έχουμε όλοι. Αυτό που μετρά είναι η αντίληψη του προπονητή. Μετά θα κριθεί και θα είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του».

Για το ρόλο του κ. Νταμπίζα…

«Ο ίδιος είναι αρμόδιος να συζητήσει με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για θέματα που αφορούν τη δουλειά τους. Για αυτό είναι στην Ομόνοια. Το μοντέλο είναι ξεκάθαρο. Ο τεχνικός διευθυντής θα κρίνει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και το δ.σ. θα κρίνει το έργο όλων. Η αξιολόγηση είναι διαρκής. Όταν νιώσει το δ.σ. ότι κατέληξε σε ασφαλή συμπέρασμα, θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και ο τεχνικός διευθυντής. Το δ.σ. συμμερίζεται τις ανησυχίες του κόσμου, δεν ζει σε άλλο σύμπαν. Κατανοεί τη στεναχώρια του κόσμου, όμως προσπάθησε με ψυχραιμία να αναλύσει την κατάσταση. Χωρίς πρόθεση να ωραιοποιήσει αλλά ούτε να μηδενίσει τα πάντα. Στάληκε το μήνυμα για άμεση διόρθωση των αδυναμιών. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα και περιμένουμε βελτίωση και συνεχόμενες νίκες για να καλύψουμε το χαμένος έδαφος»

Autoremarketing

Bet on Alfa