ΑρχικήDaily NewsH αξιοποίηση του Μπρέβελτ και η σπουδαιότητα του αγώνα...

H αξιοποίηση του Μπρέβελτ και η σπουδαιότητα του αγώνα με Σαλαμίνα

Η αναγκαιότητα για αγωνιστική ανάκαμψη στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επιβεβλημένη. Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα, αλλά και τα ντέρμπι που μας “περιμένουν” με την ολοκλήρωση του β’ γύρου, δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Bet on Alfa

Στον αγώνα με την Σαλαμίνα, το ερχόμενο Σάββατο, το τρίποντο αποτελεί την μόνη επιλογή. Πλέον ο Τζόν Κάρβερ, θα έχει την δυνατότητα να εντάξει τον Μπρέβελτ στο αγωνιστικό του πλάνο. Το αν θα του δώσει φανέλα βασικού, είναι καθαρά δικό του ζήτημα.

Φυσικά, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει και ο τρόπος που θα επιλέξει ο Άγγλος τεχνικός να παρατάξει την ομάδα. Αν δηλαδή θα επιστρατευτεί ξανά ο ρόμβος, με τον Μπρέβελτ να “αγωνίζεται ως Τουρέ”, ή αν θα διατηρηθεί η διάταξη με τρεις επιθετικούς. Σε μια τέτοια περίπτωση, με τους Χριστοφή, Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ μπροστά, Μαρκάσα και Φλορέσκου θα αγωνιστούν στον άξονα με τον Κλέυτον να διατηρεί την θέση του επιτελικού μέσου.

Για την άμυνα, τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά. Ο Κωνσταντινίδης θα λείψει από τα ερχόμενα παιχνίδια, με την πόρτα της ενδεκάδας να ανοίγει για τον νεαρό Φιλιώτη, χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Καρλίτος. Σοϊλέδης, Βύντρα και Όρσουλιτς έχουν το προβάδισμα για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα ενίσχυσης με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η κίνηση αυτή μαζί με την σταδιακή ένταξη του Μπρέβελτ στην ομάδα αλλά και την επιστροφή Τουρέ, θα δώσουν επιπρόσθετες λύσεις στον Κάρβερ. Από πλευράς ΔΣ, το μήνυμα που βγαίνει, είναι ότι οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές θα προσδώσουν νέα δυναμική στην ομάδα…

Φυσιολογικά θα προκύψουν και αποχωρήσεις… Ήδη ο Αγκάγιεφ είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Ηλίας Πούλλος, ενώ και ο Νασιμέντο φαίνεται να μετρά ημέρες στην Κύπρο…

Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν πληγώσει αφάνταστα στο γόητρο της ομάδας. To ήδη διανύουμε την τέταρτη βδομάδα του 2017 και το μόνο που θέλουμε να θυμόμαστε, από την αρχή του νέου χρόνου, είναι το τετράλεπτο φωτιά του Ματ, στο παιχνίδι με τον Εθνικό στις 4 Ιανουαρίου. Ευχόμαστε το Σάββατο η ομάδα μας, να μας δώσει ένα λόγο να χαμογελάσουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa