ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑύριο θα ψάξει μια νέα αρχή

Αύριο θα ψάξει μια νέα αρχή

Τα δυο ατυχή αποτελέσματα με Απόλλωνα και Ανόρθωση ανήκουν στο παρελθόν. Μόλις ένα βαθμό συγκομιδή και η Ομόνοια έμεινε μακριά από την τέταρτη θέση στους πέντε βαθμούς και είναι ορατός ο κίνδυνος εάν δεν πετύχει ένα σερί νικών, να μείνει νωρίς εκτός στόχου.
Το αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ επιβάλλεται να αποτελέσει την απ’ αρχή για μια νέα σειρά επιτυχιών, που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά, θα της δώσουν δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τη νίκη. Ναι, η Νέα Σαλαμίνα είναι μια καλή ομάδα, όμως η Ομόνοια καλείται να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι καλύτερη και αξίζει της νίκης. Θα πρέπει να το λέει η ψυχή των ποδοσφαιριστών και σε συνδυασμό με καλή τακτική να πάρουν το ζητούμενο.
Άλλωστε, δεν πάει άλλο. Αν η Ομόνοια θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, αφού έχει ως στόχο και την κατάκτηση του κυπέλλου. Για να επιτευχθούν και οι δυο αρχικοί στόχοι θα πρέπει να ανεβάσουν κατά πολύ στροφές, να παίξει καλή μπάλα και να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα που της στοίχισαν αρκετούς βαθμούς.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Κάρβερ, που παρακολούθησε το ματς της Νέας Σαλαμίνας με τον Αποέλ για το κύπελλο, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές. Δεν υπολογίζονται οι Κωνσταντινίδης και Κατελάρης, ενώ επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Μπρέβελντ.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa