ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈμειναν οι υπογραφές για Άρνασον

Έμειναν οι υπογραφές για Άρνασον

Οι προτάσεις που είχε και από άλλες ομάδες, από προηγμένα πρωταθλήματα, έβαλαν σε σκέψεις τον Κάρι Άρνασον που βρίσκεται από το Σάββατο στην Κύπρο με τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, τα όσα του μεταφέρθηκαν από τον Νταμπίζα, η προοπτική για κάτι καλό τη νέα σεζόν, η παρουσία του Κάρβερ που τον γνωρίζει από τη θητεία του στη Β’ Κατηγορία Αγγλίας, φαίνεται να έπεισαν τον 34χρονο Ισλανδό να πει το «ναι».
Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως, εντός της ημέρας θα προκύψει ανακοίνωση της μετεγγραφή αφού προηγουμένως ο Άρνασον περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.
Βάζοντας υπογραφή, η Ομόνοια θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν ποιοτικό αμυντικό, πολύπειρο με αποκορύφωμα την παρουσία του στο
Euro 2016 στη Γαλλία με τα χρώματα της Ισλανδίας. Έχει πολλές παραστάσεις από ψηλό επίπεδο και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά σε μια θέση που η Ομόνοια «πονά» από το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι αποτελούσε βασικό στέλεχος της Μάλμο Σουηδίας, προηγουμένως είχε πέρασμα από ομάδες της Αγγλίας, φανερώνει πως έχει την εμπειρία και την ικανότητα να βοηθήσει την ομάδα να βρει την ηρεμία της. Είναι σε θέση να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής, ενώ σε συνδυασμό με την προσθήκη του Μπρέβελντ αλλά και την επιστροφή του Τουρέ, η Ομόνοια θα γεμίσει για τα καλά μεσοαμυντικά. Αφού επιβεβαιωθεί και στην πράξη η βελτίωση, τότε η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa