ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΡίκκος Καζακαίος:"Σαν εφορία της Πετόσφαιρας, κάνουμε έκκληση προς τους...

Ρίκκος Καζακαίος:”Σαν εφορία της Πετόσφαιρας, κάνουμε έκκληση προς τους χιλιάδες ΟMONOIAΤΕΣ”

Με ανάρτηση του στο Facebook ο έφορος της πετοσφαιρικής μας ομάδας κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει μαζικό παρόν την ερχόμενη Παρασκευή στον πολύ κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Παφιακό:

Bet on Alfa

“Αγαπητοί φίλοι. Μετά την ψεσινή αναπάντεχη ήττα από τον … διαιτητή του παιχνιδιού, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιο κατσούφιασμα ανάμεσα στους φιλάθλους του βόλλευ. Ναι, ο εγωισμός μας πληγώθηκε όμως δεν πέθανε.

Φέτος, η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα play offs. Οι τέσσερεις πρώτοι συγκρούωνται μεταξύ τους χωρίς να μετρούν οι βαθμοί της κανονικής περιόδου. Μετρούν οι νίκες. Βασικός μας αντίπαλος θα είναι φέτος ο Παφιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε την Παρασκεύη στο Ελευθερία. Ο Παφιακός μετρά μια νίκη υπέρ, και εις περίπτωση νίκης μας ισοφαρίζουμε τες νίκες. Δικαίωμα συμμετοχής κανονικά πλέον έχει και το μεγάλο μας όπλο Andre Lukianetz. Όμως, συμμετοχή πρέπει να έχει και ο Πράσινος Λαός, χωρίς τον οποίο Ομόνοια δεν υπάρχει. Σαν εφορία της Πετόσφαιρας, κάνουμε έκκληση προς τους χιλιάδες Ομονοιάτες φίλους της ομάδας μας, όπως κατακλύσουμε μαζικά το κλειστό. Κάνουμε έκκληση προς την θύρα 9, όπως οργανώσει την κερκίδα μας με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε το παιχνίδι να κερδιθεί από τον παλμό και τα συνθήματα του κόσμου μας. Όλοι λοιπόν στο στάδιο Ελευθερία την Παρασκεύη η ώρα 20:00. Διότι καί φέτος θα φωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια.”

Autoremarketing

Bet on Alfa