ΑρχικήDaily NewsΑναμένοντας το φιρμάνι για Όρσουλιτς

Αναμένοντας το φιρμάνι για Όρσουλιτς

Τελικά η ψεσινή βραδιά δεν επιφύλασσε κανένα θρίλερ για την ομάδα μας.  Τα σενάρια για Ρουσιά έμειναν σενάρια και από την στιγμή που η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Νέστορα Μυτίδη, νωρίς το βράδυ, τέλειωσε και το σήριαλ.

Bet on Alfa

Για τον Σέρινταν τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα. Η πώληση του Όρσουλιτς στους Κορεάτες έδωσε “ρευστό στο ταμείο” και ο Αντώνης Τζιωνής μπορούσε πλέον να νοιώθει πολύ πιο άνετα.

Φυσικά, για τον Όρσουλιτς, επίσημη ανακοίνωση δεν είδαμε ακόμα. Όμως μάλλον είναι διαδικαστικό το ζήτημα. Όσο και αν σε αυτές τις ιστορίες, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα πάντα είναι στον αέρα. Πάντως για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη σκάφη, ο υψηλόσωμος Κροάτης αποτελούσε την πιο σταθερή μονάδα, στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, και πέρα από τις ικανότητες του στο ψηλό παιχνίδι, και στα μαρκαρίσματα του ήταν αποτελεσματικός, χωρίς μάλιστα να παίρνει και κάρτες. Αναμένουμε λοιπόν από τον Άρνασον να δείξει ακόμα καλύτερα στοιχεία, με την ταχύτητα να αποτελεί μια σημαντική παράμετρο. Η διαφαινόμενη φυγή του Όρσουλιτς, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Ισλανδό για ομαλή μετάβαση στην εντεκάδα, αφού θεωρούμε σίγουρο ότι ο Κάρβερ θα τον ρίξει αμέσως στα βαθιά.     

Τώρα, το κατά πόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει ενισχυμένη από την μεταγραφική Ιανουαρίου είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε στην πράξη. Τα κέρδη της ομάδας καταγράφονται στον άξονα από Μπρέβελτ και Αζίζ πιθανότατα να μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τον Αγκάγιεφ (από τον οποίο πολλά αναμέναμε και ελάχιστα είδαμε). Όσον αφορά τον Παντελιάδη, αυτά που είδαμε μάλλον ήταν αρκετά. Για το κέντρο της άμυνας τα είπαμε… Ένας μπήκε, ένας βγήκε… Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι (παρά το γεγονός ότι δεν είναι και τόσο επίκαιρο) είναι σημαντικό να δούμε πως θα εξελιχτούν τα σενάρια για Ρουσιά και Σέρινταν τον ερχόμενο Μάϊο. Αν πραγματικά θα υλοποιηθούν οι μεταγραφές αυτές και ποια ήταν η στάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Νταμπίζα όλο αυτό το διάστημα. Και κάτι τελευταίο… Υπάρχουν και άλλα συμβόλαια σε εκκρεμότητα (όπως για παράδειγμα του Δημήτρη Χριστοφή). Θα υπάρξει κάποια κινητικότητα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ή θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο, να μιλήσουμε με κάποιους ποδοσφαιριστές;  

Autoremarketing

Bet on Alfa