ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόψε παίζει ο Τουρέ

Απόψε παίζει ο Τουρέ

Οι επόμενες υποχρεώσεις της Ομόνοιας είναι την Κυριακή με τον Άρη στο Τσίρειο (18:00). Ένα παιχνίδι που επιβάλλεται η νίκη για να δοθεί συνέχεια στην αντεπίθεση και να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ήδη είναι έξι βαθμούς μακριά από την 3η θέση και θα πρέπει να δώσει και να κερδίσει πολλές μάχες στη συνέχεια.

Bet on Alfa

Ωστόσο, απόψε το βλέμμα των Ομονοιατών είναι στον Μπλάτι Τουρέ και στον καθοριστικό αγώνα που δίνει η εθνική του ομάδα. Η Μπουρκίνα Φάσο αναμετράται στις 21:00 με την Αίγυπτο, στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Άφρικα, με φόντο τον τελικό. Απέναντί του ο Τουρέ θα βρει έναν πρώην Ομονοιάτη, τον Καρίμ Χαφέζ, που αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της Αιγύπτου.

Ο Τουρέ θέλει να ζήσει το όνειρό του, να αγωνιστεί για πρώτη φορά και μόλις στα 22 του χρόνια σ’ ένα τελικό μεγάλης διοργάνωσης, του Κόπα Άφρικα. Θα είναι ότι καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, που με την παρουσία του στην διοργάνωση αποκτά εμπειρία, που λογικά θα τον βοηθήσει και στην παρουσία του στην Ομόνοια. Άλλωστε, κάνει μια εξαιρετική σεζόν και πανάξια κέρδισε για πρώτη φορά θέση στην αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο.

Autoremarketing

Bet on Alfa