ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΑ.Στυλιανού: "Η πολύ καλή προσπάθεια δεν ήταν αρκετή" (video)

Α.Στυλιανού: “Η πολύ καλή προσπάθεια δεν ήταν αρκετή” (video)

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στην Εθνική μας ομάδα του Futsal μετά την χθεσινή ήττα από το Κόσοβο η οποία στοίχισε και τον αποκλεισμό από τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Η πολύ καλή προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Εθνική μας να είναι τουλάχιστον ισάξιος αντίπαλος του Κοσόβου και να χάνει σωρεία ευκαιριών για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Bet on Alfa

“Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι χάσαμε τον χθεσινό αγώνα και μείναμε εκτός διεκδίκησης πρόκρισης. Ήταν ένας αγώνας στον οποίο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο και εκτιμώ πως, όπως εξελίσσεται το τουρνουά, είναι άδικο για εμάς να μην έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε από τη δεύτερη αγωνιστική. Πετύχαμε τη Δευτέρα μια μεγάλη νίκη επί της Δανίας αλλά δυστυχώς, η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή” δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας Άθως Στυλιανού.

“Αυτό που δεσμευτήκαμε, ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε το δικό μας ταβάνι ως ομάδα το έχουμε κάνει στο μέγιστο βαθμό. Παρουσιαστήκαμε πολύ πειθαρχημένοι και με προσύλωση στον στόχο μας. Η απόδοση μας ήταν κοντά στα όρια μας, ήμασταν πολύ σωστοί τακτικά αλλά μας στοίχισαν κάποιες λεπτομέρειες. Θέλαμε  να διεκδικήσουμε την  πρόκριση μέχρι τον τελευταίο αγώνα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια τους και τώρα ο στόχος μας είναι να κλείσουμε τη διοργάνωση με νίκη επί της Νορβηγίας, έστω και αν είμαστε εκτός πρόκρισης”, προσθέτει ο κ. Στυλιανού.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα της Εθνικής Futsal, ο Άθως Στυλιανού στέλνει το μήνυμα πως θα συνεχίσει να στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στους ίδιους ποδοσφαιριστές.

“Όσο θα είναι εγώ στην Εθνική Futsal, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που ήταν μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση, θα συνεχίσουν να είναι στην ομάδα. Αυτοί  που δεν θα συνεχίσουν, είναι αυτοί που θα σταματήσουν λόγω ηλικίας. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια τους και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε αύριο να ολοκληρώσουμε με νίκη την προσπάθεια μας”. 

Ο αυριανός αγώνας Κύπρου – Νορβηγίας θα γίνει στις 18:30 στο “Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”.

Δείτε το videο του χθεσινού αγώνα με το Κόσοβο:

Autoremarketing

Bet on Alfa