ΑρχικήDaily NewsΤα "τηλεοπτικά" στο προσκήνιο

Τα “τηλεοπτικά” στο προσκήνιο

Τα τηλεοπτικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται ξανά στην επικαιρότητα, αφού με πρωτοβουλία του ΔΣ της ομάδας, έχει ξεκινήσει κύκλος επαφών με τις ενδιαφερόμενες τηλεοπτικές πλατφόρμες για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την περίοδο 2019-2022.

Bet on Alfa

Στόχος του ΔΣ είναι η ενίσχυση της ρευστότητας του ταμείου της ομάδας, αφού με την υπογραφή της νέας συμφωνίας θα καταβληθεί προκαταβολικά και ένα σεβαστό ποσό (signing fee) που θα βοηθήσει την ομάδα εν ‘ όψη των κριτήριον του ερχόμενου Μαρτίου. Μια πάγια πρακτική που ακολουθείτε εδώ και αρκετά χρόνια, από την εκάστοτε Διοίκηση του σωματείου. 

Οι ενδιαφερόμενες πλατφόρμες είναι η Cytavision και ο υφιστάμενος συνεργάτης μας, η PrimeTel. 

To πλέον σημαντικό σε αυτή την “υπόθεση” είναι να αντιληφθούμε τις πραγματικότητες. Η PrimeTel έχει δικαίωμα να κάνει match (να ισοφαρίσει δηλαδή) την πρόταση από άλλη ανταγωνιστική πλατφόρμα και να “κρατήσει” τα δικαιώματα.

Πέρα όμως του οικονομικού, το οποίο έχει σίγουρα την δική του σημασία, υπάρχει και ένα ευρύτερο θέμα πολιτικής, το οποίο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη. Τα εκάστοτε ΔΣ της CYTA ξέρουμε πολύ καλά ποιον τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Και παρόλο που κάθε οργανισμός το πρώτο που σκέφτεται είναι πως θα εκμεταλλευτεί εμπορικά μια τέτοια συμφωνία, το κομμάτι της πολιτικής έχει την δική του σημασία.

Απλά υπενθυμίζουμε πως το νυν ΔΣ του Οργανισμού, κάλυψε Αποέλ και Ανόρθωση, όταν “κλάταρε” η LTV και δεν μπορούσε να πληρώσει τα δυο σωματεία. Και πως (ενώ η χώρα ήταν σε μνημόνιο και η CYTA σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης) δόθηκε ρευστό στο Αποέλ για να αγοράσει τον Ντε Βισέντι από τον Ολυμπιακό, με παρέμβαση του Υπουργείου Οικονομικών. 

Τέλος να μην ξεχνούμε ότι Cytavision και ΚΟΠ TV είναι συγκοινωνούντα δοχεία…  Τι σημαίνει αυτό; Σε γενικές γραμμές “ομηρεία” του σωματείου στο βαθύ κράτος της ΚΟΠ, με το οποίο είμαστε ήδη σε ανοικτή σύγκρουση. Πέρα λοιπόν του ελέγχου στα οικονομικά μας από την Ομοσπονδία, θα έχουμε και έλεγχο στα έσοδα μας στην ουσία… Τι θα γίνει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαστεί μια ένεση ρευστότητας (με προπληρωμή), παραμονές ενός σημαντικού παιχνιδιού για την ομάδα μας;

Πριν εκχωρήσουμε λοιπόν, την κηδεμονία του τηλεοπτικού μας συμβολαίου στην Πινδάρου και στην ΚΟΠ, και την παραγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων του σωματείου μας (πιθανότατα) στην Triple AAA του Γιώργου Κούμα, ας τα βάλουμε όλα στην ζυγαριά. Οι καιροί της LTV, δεν είναι και τόσο μακρινοί… 

Autoremarketing

Bet on Alfa