ΑρχικήDaily NewsΝα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη

Να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη


Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με Απόλλωνα και Ανόρθωση (όταν κερδίζεις 2-0 και γίνεται 2-2 είναι αρνητικό), στην Ομόνοια είπαν «γυρίζουμε σελίδα, να κάνουμε μια νέα αρχή».
Ο στόχος που τέθηκε είναι όπως αξιοποιηθεί τα πρόγραμμα τριών αγώνων, που η Ομόνοια έχει τον τίτλο του φαβορί, να πάρει το απόλυτο των βαθμών και βλέπουμε αφού θα ακολουθήσει μια σειρά από ντέρμπι.

Bet on Alfa

Το πρώτο ματς το κέρδισε και μάλιστα με καθαρό σκορ. Επιβλήθηκε με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας, του πιο ψηλού εμποδίου από τα τρία που θα βρει στον δρόμο της. Διατήρησε το μηδέν παθητικό που είναι πολύ σημαντικό, ενώ έφθασε με άνεση και στιλ στην επιτυχία.
Τώρα, έχει να υπερπηδήσει άλλα δυο εμπόδια για να πετύχει το 3 στα 3. Το αμέσως επόμενο είναι αυτό του Άρη, την Κυριακή στο Τσίρειο. Η Ομόνοια είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη, ο Άρης καίγεται για βαθμούς και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στην ομάδα μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα του το επιτρέψουμε.

Αφού η Ομόνοια ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, ακολούθως θα φιλοξενήσει την ΑΕΖ στο πιο εύκολο φαινομενικά παιχνίδι από τη σειρά των τριών αγώνων. Μέσα στο ΓΣΠ δεν τίθεται θέμα αυτοκτονίας. Όταν λοιπόν η Ομόνοια καταφέρει και πετύχει το απόλυτο στα τρία ματς, τότε θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη αφού οι ομάδες που είναι πιο πάνω έχουν μεταξύ τους παιχνίδια, αυτή την βδομάδα παίζει Αποέλ – ΑΕΚ και την ερχόμενη ΑΕΛ – ΑΕΚ. Θα χαθούν βαθμοί και πρέπει να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό η Ομόνοια, ώστε να πλησιάσει και να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa