ΑρχικήDaily NewsΠροειδοποίηση από ΔΣ: Επίκειται κλείσιμο κερκίδας.

Προειδοποίηση από ΔΣ: Επίκειται κλείσιμο κερκίδας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας μας και η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ενημερώνει για το ενδεχόμενο να κλείσει κερκίδα στο ΓΣΠ, αν παρατηρηθούν παρόμοιες συμπεριφορές, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Αναλυτικά το σχετικό κείμενο:

Bet on Alfa

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως για το πρόσφατο παιχνίδι ενάντια στην Ανόρθωση, ανάμεσα σε άλλες ποινές, έχει τιμωρηθεί και για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Σύλλογος τιμωρείται για το συγκεκριμένο αδίκημα, συνεπώς για κάθε επόμενο αντίστοιχο παράπτωμα η ελάχιστη ποινή που προβλέπεται από τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς, είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα με κλείσιμο της κερκίδας των οργανωμένων οπαδών ή το μέρος της κερκίδας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς και η επιβολή προστίμου. 

Με βάση το πιο πάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους φιλάθλους της όπως αποφεύγουν στο μέλλον τέτοιες ή παρόμοιες ενέργειες, που άμεσα θα επιφέρουν ποινές οι οποίες θα πλήξουν σημαντικά τον Σύλλογο, τόσο όσον αφορά την αγωνιστική του προσπάθεια, λόγω της απώλειας της δυναμικής του κόσμου, όσο και την οικονομική του κατάσταση”.

Autoremarketing

Bet on Alfa