ΑρχικήDaily NewsΔιαπλοκή και ποδόσφαιρο!

Διαπλοκή και ποδόσφαιρο!

 

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως η Κυπριακή πολιτεία θα βάλει χαλινάρι στην σήψη και την διαφθορά που εδώ και χρόνια μαστίζει το άθλημα, όταν οι ίδιοι οι πολιτειακοί αξιωματούχοι δεν εφαρμόζουν τους νόμους της.

Bet on Alfa

Αφορμή για αυτό το θέμα μας έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPP MEDIA και οι σοβαρές καταγγελίες που έκανε σε βάρος του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου.

Πραγματικά, αν οι καταγγελίες αυτές ευσταθούν, είναι να απορεί κανείς πως άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την πολιτική (πχ. οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες) θα σεβαστούν τους νόμους και το άθλημα γενικότερα.

ΟΙ καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προσάπτουν στον νυν Υπουργό Εσωτερικών παράνομη αλλαγή της φύσης ραδιοσταθμού, εκπομπή σήματος χωρίς σχετική άδεια και χωρίς ιδιοκτησία της συχνότητας. Την στιγμή μάλιστα που ο κ. Χάσικος ως Υπουργός Εσωτερικών αποτελεί τον προασπιστή των έννομων συμφερόντων της πολιτείας στα ζητήματα αυτά! Πως θα ελέγξει τα υπόλοιπα κανάλια, όταν ο ίδιος τα καταπατά την σχετική νομοθεσία;

Η ανάμειξη του κ. Χάσικου στα ΜΜΕ, δημιουργεί μια πρωτοφανή σύγκρουση συμφερόντων, όπως η ανακοίνωση της SPP MEDIA υποδεικνύει.

Μετά ακολουθούν και τα άλλα ωραία… Πως αυτή η πολιτεία, αυτή η κυβέρνηση, θα καταπατήσει το παράνομο στοίχημα και τους ‘κόκκινους φακέλους’, όταν παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα; Τα ‘κροκοδείλια δάκρυα’ του Ιωνά Νικολάου δεν πείθουν πλέον ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του. Επί της ουσίας, η απάθεια αποτελεί την καλύτερη κάλυψη σε όλους αυτούς που ηθελημένα παρανομούν.

‘Φαύλος κύκλος’ λοιπόν οι υπόθεση.. Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, διεξάγεται το ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα. Και ακόμα στην ‘ιστορία’ αυτή δεν βάλαμε και την ΚΟΠ και τους αξιωματούχους της… Και την σύγκρουση συμφερόντων του Αναπληρωτή Προέδρου της Γιώργου Κούμα, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται (έμμεσα και λίαν συντόμως άμεσα) με τα ΜΜΕ…

Αναμένουμε τουλάχιστον από την Βουλή, αλλά και από τους ανεξάρτητους πολιτειακούς θεσμούς και αξιωματούχους (Γενικό Εισαγγελέα και Γενικό Ελεγκτή) να παρέμβουν. Το έχει ανάγκη τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και τα σωματεία μας. Και ιδιαίτερα η ομάδα μας, η οποία εδώ και δεκαετίες δέχεται ένα ανελέητο πόλεμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από όλους αυτούς τους κύκλους…

Autoremarketing

Bet on Alfa