ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα "φτερά" τα πήγαν περίφημα!

Τα “φτερά” τα πήγαν περίφημα!

Η ομάδα μας ήταν η νικήτρια της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στον Άρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια εύκολη νίκη παρά το γεγονός ότι πήγε να βάλει δύσκολα στον εαυτό της σε δύο , τρεις φάσεις.

Bet on Alfa

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ο πρώτος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου. Δοκιμάσαμε να ξεχωρίσουμε κάποια σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία.

Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι την λειτουργία των άκρων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το σύστημα 4-2-1-3 που υιοθετήθηκε στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται να κάθεται καλά στην ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και χθες καλέστηκε στην αμυντική γραμμή να παίξει χωρίς τα βασικά της αμυντικά άκρα (Κωνσταντινίδη, Σοιλέδη). Καρλίτος και Παναγιώτου ανάλαβαν αυτό το ρόλο και τα πήγαν περίφημα. Και οι δύο τους ξεχώρισαν αρκετά χθες. Αποτελεσματικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα με πάρα πολλές επιθετικές αρετές.  

Μάλιστα ο Φιλιώτης με την εξαιρετική του κίνηση από τα δεξιά ήταν αυτός που έδωσε την πάσα για την δημιουργία του 4ου γκολ της ομάδας μας.

Είναι πάρα πολύ καλή εξέλιξη το γεγονός ότι πλέον ο προπονητής μπορεί να θεωρεί ετοιμοπόλεμους του Καρλίτος και Φιλιώτη όποτε χρειαστούν. Ιδιαίτερα ο πολύ νεαρός Φιλιώτης (γέννημα θρέμμα της ακαδημίας) που περίμενε καιρό να πάρει την ευκαιρία που του αξίζει απέδειξε πως μπορεί και δηλώνει παρόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa