ΑρχικήDaily NewsΔρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ

Δρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ

Επανέλαβε εαυτόν ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ… Και το λέμε με μεγάλη δόση πίκρας… Ουσιαστικά αυτό που επισήμαναν όλοι, προπονητές, εκπρόσωποι, κόσμος, είναι ότι είδαμε δύο ομάδες στο γήπεδο… Μια το πρώτο ημίχρονο και μια το δεύτερο… Και είναι πραγματικά κρίμα, για την ΟΜΟΝΟΙΑ του δευτέρου ημιχρόνου, να τρέχει από πίσω το σκορ, λόγω των εύκολων τερμάτων που δέχτηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο…

Bet on Alfa

Για ακόμα μια φορά, η ομάδα μας βρέθηκε πολύ εύκολα πίσω στο σκορ… Επέτρεψε στον Απόλλωνα, να πετύχει χωρίς πολλές δυσκολίες, δύο γκολ χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κάρβερ… Και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μείον για την ομάδα μας, η οποία από το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό…
Ο αρχικός σχεδιασμός του Κάρβερ, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Το παραδέχτηκε (έμμεσα) ο ίδιος στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι οι αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο, έδωσαν άλλη διάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μόλις στο 10ο λεπτό, η άμυνα μας άνοιξε εύκολα, ο Πέδρο έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Μάγκλιτσα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κρέσιτς, σαν σε προπόνηση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαργκάσα μάρκαρε πολύ απρόσεκτα τον Σακέτι στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ντα Σίλβα δεν άφησε περιθώρια στον Κρέσιτς. 

Σε είκοσι λεπτά λοιπόν, “πουλήσαμε φτηνά” το πλεονέκτημα έδρας και βρεθήκαμε με ενάμιση πόδι εκτός θεσμού… Στο διάστημα φυσικά από μεταξύ 30ου και 40ου λεπτού βρήκαμε δύό σπουδαίες ευκαιρίες με τον Χριστοφή, αλλά ο επιθετικός μας τις σπατάλησε.. 

Στην ανάπαυλα ο Κάρβερ έκανε δύο κινήσεις… Έβαλε Μπρέβελτ και Αζίζ στο παιχνίδι στην θέση των Κατελάρη και Κύπρου… Η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε καλύτερα, ιδιαίτερα στον άξονα, και άρχισε σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς. Στο 58′ ο Χριστοφή χόρεψε τον Γκόμες, έβγαλε μπαλιά ακριβείας στο κεφάλι του Κλέιτον για το 2-1… Έξι λεπτά αργότερα ο Χριστοφή ισοφάρισε το παιχνίδι… Ο Αζίζ αυτή την φορά χόρεψε τον Πέδρο, έβγαλε την κάθετη, ο Βάλε έκανε λάθος απόκρουση και ο Χριστοφή από κοντά την κάρφωσε στα δίκτυα. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, αν στο 87′ ο Ματ Ντάρπισιρ, δεν ενεργούσε εγωιστικά, δίνοντας μια απλή μπαλιά στον Χριστοφή, αφήνοντας παραπονούμενο ακόμα και τον Κάρβερ… Ο Απόλλωνας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 83′ μετά την ατομική ενέργεια του Ντα Σίλβα ενώ στις καθυστερήσεις, ο Βασιλείου μιμήθηκε τον Ματ και η άμυνα μας “καθάρισε” μια δύσκολη κατάσταση στην περιοχή μας.

Κάποια πράγματα στην ομάδα, δεν λειτούργησαν σωστά. Η πίεση από τον αντίπαλό ψηλά, συνεχίζει να αποσυντονίζει την λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την ίδια στιγμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθετικά έχει αρκετές αρετές. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στερήθηκε τον Κίλιαν Σιέρινταν ενώ και ο Ντάρμπισαιρ ήταν σε μέτρια ημέρα…
Ο Κάρβερ καλείται ακόμα μια φορά να βρει ισορροπίες στην ομάδα… Γιατί αν η αμυντική λειτουργία της ομάδας βελτιωθεί σημαντικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για πολύ περισσότερα πράγματα.
Το 2-2, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στον επαναληπτικό… Φυσικά στο Τσίρειο, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα θα είναι μεγαλύτερος με τον αντίπαλο μας να έχει και το μικρό προβάδισμα, αφού προκρίνεται με ισόπαλα σκορ 0-0 και 1-1.
Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ανατρέψαμε τα δεδομένα και μείναμε ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Και με βάση την εξέλιξη του αγώνα, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο!  

Autoremarketing

Bet on Alfa