ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτατιστικά που πονάνε και στοιχίζουν

Στατιστικά που πονάνε και στοιχίζουν

Τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια λέμε στο ποδόσφαιρο. Στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αντικατοπτρίζουν πλήρως την αλήθεια. Σε 24 παιχνίδια δέχτηκε 34 γκολ με μέσο όρο ανά παιχνίδι 1.4. Το χειρότερο στατιστικό είναι πως στα παιχνίδια κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες που συμπληρώνουν την εξάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε 16 γκολ μόλις σε 8 αγώνες (Μ.Ο 2 ανά παιχνίδι). Στατιστικά τα οποία στοιχίζουν και τα αποτελέσματα της είναι εκεί. Όταν σε 3 παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα δέχτηκε 6 γκολ (2 ανά παιχνίδι) πως μπορεί κάποιος να είναι αισιόδοξος για τον αγώνα της Τετάρτης;

Bet on Alfa

Με τέτοιους αριθμούς δεν μπορείς να έχεις βλέψεις, όχι μόνο για τίτλους αλλά ούτε καν για Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νοσεί στην μεσοαμυντική λειτουργία από το Καλοκαίρι και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οκτώ μήνες μετά η εικόνα παραμένει ίσως να χειροτερεύει. Η καθόλα αρμόδιος  γι’αυτό είναι η τεχνική ηγεσία η οποία φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει την λύση. Οι συχνές αλλαγές παικτών και συστημάτων δεν βοηθούν στην βελτίωση αντιθέτως συντείνουν στην αύξηση του προβλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων από τον Φεβράρη και δεν μιλάμε για τίτλο αλλά για την Ευρώπη. Άπαντες στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλετε να βρουν τις λύσεις και τον τρόπο ώστε την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa