Διευκρίνηση αναφορικά με τους 100 που θα δουν τον αγώνα αύριο.
Αναφορικά με τα 100 άτομα που θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα το σωματείο με tweet πριν από λίγο ενημερώνει ότι τα 100 εισιτήρια διατέθηκαν σε αθλητές, αθλήτριες, παράγοντες τμημάτων, προπονητές ακαδημίας, παλαίμαχους και συνεργάτες του συλλόγου.
Επίσης ενημερώνουμε ότι τα 100 εισιτήρια είναι τα complimentary που δίνονται από την γηπεδούχο προς την άλλη ομάδα. Στους αγώνες ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ τα δύο σωματεία έχουν συμφωνήσει εδώ και χρόνια, και δίνουν από 100 complimentary ανάλογα με το ποιο σωματείο είναι γηπεδούχο.
Συνεπώς τα 100 εισιτήρια θα δίδοντο είτε είχε κόσμο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο είτε όχι.
Αυτά τα εισιτήρια διατίθενται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή δίδονται σε μέλη της διοίκησης, το προσωπικό, στους παλαίμαχους, αθλητές και εφόρους άλλων τμημάτων, συζύγους ποδοσφαιριστών και συνεργάτες του σωματείου όπως π.χ. εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στο σωματείο.






