ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι ο Νταμπίζας στο προσκήνιο

Και ο Νταμπίζας στο προσκήνιο

Αναμένεται στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας εντός των επόμενων ημερών (πιθανότατα αύριο).
 
Σύντομα λήγουν οι 10 μέρες άδεια που έλαβε ο Νίκος Νταμπίζας από το ΔΣ για να παρακολουθήσει σεμινάριο στις ΗΠΑ. Πιθανόν να είναι και στο ΓΣΠ αύριο χωρίς αυτό να είναι βέβαιο.
 
Με την επιστροφή του λογικό είναι να συναντηθεί με τον πρόεδρο για να συζητηθεί το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η δική του τοποθέτηση δεδομένου ότι το Δ.Σ. προχώρησε σε δραστικές αλλαγές στην ομάδα ενώ αυτός απουσίαζε. Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη φορά που ο Νταμπίζας θα συναντηθεί με την Διοίκηση, μετά την απομάκρυνση του Τζον Κάρβερ αλλά και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου που ο ίδιος είχε διαμορφώσει.
 
Ουσιαστικά η άποψη του Νταμπίζα ήταν να απομακρυνθεί μόνο ο Κάρβερ, να μείνουν οι υπόλοιποι στην θέση τους με τον Γιέσπερ Φρέντμπεργκ να αναλαμβάνει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή. Το ΔΣ της ομάδας οστόσο, επέλεξε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. 
Οι σχέσεις των δύο μερών, είναι τεταμένες. Μπορεί ο Κάρβερ να τήρησε μια “ευνοϊκή στάση” προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, που διευκόλυνε τον τερματισμό της συνεργασίας. Παραμένει όμως άγνωστο ποια στάση θα κρατήσει ο ίδιος ο Νταμπίζας αν και εφόσον τεθεί το θέμα στο τραπέζι. 
 
Σχετικό με τις πιο πάνω εξελίξεις, είναι και το θέμα που προκύπτει αναφορικά με το «μοντέλο» που θα επιλέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να πορευτεί στη συνέχεια. Θα διατηρηθεί ο θεσμός του Τεχνικού Διευθυντή με τις ίδιες ή με περιορισμένες αρμοδιότητες; Θα καταργηθεί εντελώς; Πως θα προκύψει η πρόσληψη νέου προπονητή;
 
Όλα αυτά είναι ερωτήματα που θα απασχολήσουν έντονα την “πράσινη επικαιρότητα”.  Ωστόσο αυτό που προέχει την δεδομένη στιγμή για το ΔΣ είναι να “λυθεί” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο γρίφος με τον Νίκο Νταμπίζα.
 
 
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa