ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ευκολία είναι που μας ενοχλεί περισσότερο!

Η ευκολία είναι που μας ενοχλεί περισσότερο!

Άλλο ένα αιώνιο ντέρμπι πέρασε στην ιστορία. Το ΑΠΟΕΛ έφυγε από το Γ.Σ.Π με τους τρεις βαθμούς της νίκης σκοράροντας δύο πέναλτι στο 43ο λεπτό και στο 45ο λεπτό.

Bet on Alfa

Θα ήταν ανούσιο να προσπαθήσουμε να μπούμε στην συζήτηση αν το δεύτερο πέναλτι ήταν ή όχι. Κατανοούμε ότι ήταν μια δύσκολη φάση και θα μπορούσαμε να μπούμε στην διαδικασία να δικαιολογήσουμε τον Δημήτρη Μασιά αν για παράδειγμα στο περσινό “αιώνιο”  ντέρμπι ο ίδιος διαιτητής καταλόγιζε πέναλτι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καθαρή παράβαση του Αστίθ πάνω στο Σκέμπρι. Όμως δεν το έπραξε! (Δείτε την φάση στο 1:49 στο βίντεο που ακολουθεί).

Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα είναι ο τρόπος και η ευκολία που σε ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ δίνονται παραβάσεις εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και  κρίνονται ουσιαστικά τα παιχνίδια. Γιατί ναι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στο 45’ όταν ο Μασιάς έδωσε το δεύτερο πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ. Όπως και το παιχνίδι του πρώτου γύρου κρίθηκε στο 18′ όταν αποβλήθηκε λανθασμένα ο Καρλίτος

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες μπορούμε όμως να μπούμε στην ψυχοσύνθεση ενός ποδοσφαιριστή που από την μια στιγμή στην άλλη η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από ευθύνες εξωγενών παραγόντων που καταδικάζουν μια ομάδα με την μεγαλύτερη ευκολία.

Τέλος κλείνοντας αυτή την παρέμβαση θα ήταν καλό να τονίσουμε πως όποια επικίνδυνη φάση έγινε σήμερα από το ΑΠΟΕΛ ήταν από τα στημένα. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Μασιάς έστηνε τους γαλαζοκίτρινους  έξω από τα καρέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με μεγάλη ευκολία. Σε αντίθεση ασφαλώς με το τι έκανε όταν η φάση ήταν έξω από τα καρέ του ΑΠΟΕΛ.

Αυτά τα λέμε απλά προς προβληματισμό και μόνο. Μπορεί για κάποιους να είναι λεπτομέρειες όλα αυτά όμως τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και αυτές οι λεπτόμερειες στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα εις βάρος της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa