ΑρχικήDaily NewsΟι παράγοντες επιτυχίας απέναντι στην "Ανό"...

Οι παράγοντες επιτυχίας απέναντι στην “Ανό”…

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα μας στην προσπάθεια της να κάνει το βήμα παραπάνω και να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο αγώνας του Σαββάτου έχει σίγουρα την δική του ιδιαιτερότητα, αφού η Ανόρθωση βαθμολογικά είναι η μόνη ομάδα κάτω από εμάς στον σχετικό πίνακα.  Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι το τρίποντο είναι μονόδρομος. 

Bet on Alfa

Υπάρχουν όμως κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψη αν είναι να φύγουμε με το τρίποντο από το ΓΣΠ…

Παράγοντας 1: ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο φετινό πρωτάθλημα. Τα εύκολα γκολ στο παθητικό μας, τα έχουμε σχεδόν “δεδομένα”. Και ιδιαίτερα στα ντέρμπι όπου η ανατροπή του σκορ είναι ακόμα πιο δύσκολη, ο παράγοντας αυτός συνιστά ένα τεράστιο εμπόδιο, για να έρθει το τρίποντο. Οι απουσίες στην άμυνα είναι δεδομένες… Ο Καρλίτος μάλλον θα καλύψει την θέση στο κέντρο της άμυνας αφού Άρνασον, Κατελάρης, Φλορέσκου θα απουσιάσουν. Την ίδια στιγμή, ο Φιλιώτης διεκδικεί επάνοδο στην 11άδα.

Παράγοντας 2: Αξιοποίηση του αριστερού φτερού στην επίθεση

Η μεταγραφή του Σιέρινταν στην Γιαγκελόνια, άφησε μια τεράστια “τρύπα” αριστερά στην επίθεση. Ο τραυματισμός του Αζίζ, τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι… Ο Ιωακείμ “ψάχνεται” για την θέση αφού τόσο ο Ρουσιάς, όσο και ο Κύπρου δεν του έδωσαν αυτά που ζητούσε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Παράγοντας 3: Σίλβα Κλέιτον

Ανασταλτικά αποτελεί το μεγάλο μείον της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού μαρκάρει με τα μάτια και τρέχει με ρυθμό χελώνας. Δημιουργικά αποτελεί το βαρόμετρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μας χρωστά μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Ας ελπίσουμε το Σάββατο να είναι στην μέρα του.

Παράγοντας 4: Κεκλεισμένων

Χωρίς τον κόσμο της στο πλευρό της στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο. Επιβάλλεται οι ποδοσφαιριστές να μπουν νωρίς στο “ρυθμό” του παιχνιδιού και να βάλουν την ψυχή και το πάθος που χρειάζεται στο παιχνίδι τους, ώστε να πάρουν το τρίποντο.

Παράγοντας 5: Διαιτησία

Λούκας Σωτηρίου και Γιάννης Αναστασίου, έβαλαν το χεράκι τους στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων την περασμένα αγωνιστική. Η συνάντηση του Γιώργου Κούμα με τον τελευταίο, δείχνει ξεκάθαρα ότι “η παραγκούπολη” της ΚΟΠ έχει αρχίσει τα αναπτυξιακά έργα… Ο Νικολαίδης με τον Μασιά αλωνίζουν, την ίδια στιγμή που ο Τράττος είναι άφαντος. Ο λόγος στους αρμοδίους…

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa