ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣAν δεν μοχθήσει δεν πάει πουθενά

Aν δεν μοχθήσει δεν πάει πουθενά

Υποφερτή η εμφάνιση της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Απόλλωνα, καταγράφοντας δυο κλασσικές ευκαιρίες, το δοκάρι του Χριστοφή και την κεφαλιά του Ντάρμπισαϊρ. Ως εκεί όμως, αφού το δεύτερο ημίχρονο ήταν τραγική. Λες και δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Αγνώριστοι οι ποδοσφαιριστές της, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, επιτρέποντας στον αντίπαλό τους όσο περνούσε ο χρόνος να αναπτύσσει περισσότερη πρωτοβουλία και στο τέλος να φθάνει στη νίκη με 2-0.Θα πρέπει να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές ότι, αν δεν μοχθήσουν δεν μπορεί η ομάδα να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Η χθεσινή ήττα, άλλη μια φέτος από τον Απόλλωνα, αποτελεί πισωγύρισμα και οπισθοχώρηση στην 5η θέση μετά και τη νίκη της ΑΕΛ. Και δεν είναι μόνο οι βαθμοί αλλά και η ψυχολογία, που κακά τα ψέματα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.
Η Ομόνοια χθες δεν μπόρεσε να γίνει δημιουργική, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κυκλοφόρησε την μπάλα, οι ποδοσφαιριστές της έκαναν το ένα αβίαστο λάθος μετά το άλλο, ενώ και ανασταλτικά υστέρησαν αφού δεν μπόρεσαν να περιορίσουν το παιχνίδι του αντιπάλου και τα ατού του.
Στο πρώτο ημίχρονο χάρις στις αποκρούσεις του Παναγή διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό. Ωστόσο, ο διεθνής τερματοφύλακας σε μια κακιά στιγμή έκανε το λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει προβάδισμα. Υπήρχε άλλη μισή ώρα για να αντιδράσει η Ομόνοια αλλά δεν το έκανε σε κανένα χρονικό σημείο. Ούτε μια φάση. Αν είναι δυνατόν! Το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα ήλθε ως φυσιολογική εξέλιξη στο παιχνίδι.
Η προσπάθεια της Ομόνοια για έξοδο στην Ευρώπη έγινε ακόμη δυσκολότερη. Η διαφορά από την 3η θέση αυξήθηκε στους 8 βαθμούς και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολα να την κυνηγήσει, παρόλο που οι πιθανότητες υπάρχουν. Ο εφικτός στόχος είναι η 4η θέση, προσδοκώντας ότι το κύπελλο θα το κατακτήσει μια ομάδα που θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Μέχρι τότε υπάρχει δρόμος, αυτό που προέχει είναι η Ομόνοια να ανεβάσει την απόδοσή της και να διεκδικήσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς.

Bet on Alfa

Autoremarketing

Bet on Alfa