ΑρχικήDaily NewsΗ σκέψη στην επόμενη ημέρα

Η σκέψη στην επόμενη ημέρα

 

Ολοκληρώθηκε χτες με το παιχνίδι στο Τσίρειο και η πέμπτη αγωνιστική των playoffs. Για ακόμα μια φορά ο Απόλλωνας κέρδισε το Αποέλ κρατώντας ζωντανή την μάχη στα άνω δώματα της βαθμολογίας. Οι δύο αυτές ομάδες, στο τέλος της ημέρας, θα καθορίσουν τι κατά πόσον η 4η θέση στο πρωτάθλημα θα είναι προνομιούχα για την ομάδα μας ή την ΑΕΛ.

Bet on Alfa

Με συγκομιδή 7 βαθμών στα playoff, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μια μέτρια συγκομιδή στο πρώτο μισό του μίνι πρωταθλήματος μεταξύ των πρώτων έξι ομάδων στην βαθμολογία. Φυσικά, η βαθμολογική συγκομιδή είναι το ένα. Η γενικότερη παρουσία της ομάδας στα playoffs, αποτελεί το δεύτερο, το πιο καθοριστικό ζήτημα.

Η παρουσία της ομάδας μας λοιπόν, κυμάνθηκε στην μετριότητα. Πέραν από κάποιες ατομικές εξάρσεις πολύ λίγα πράγματα είδαμε. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας, ξεκάθαρα, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι λοιπόν δεδομένο, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα υπάρξει μια σοβαρή αναδιάρθρωση του ρόστερ, κάτω από την καθοδήγηση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Γενικότερα, αυτό που κάποιος μπορεί να διαπιστώσει στα playoffs, είναι πόσο αισθητά έχει  χαμηλώσει ο πήχης, στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρακολουθούμε. Ακόμα και το πολυδιαφημιζόμενο Αποέλ, παραπαίει σε αρκετά διαστήματα των αγώνων του. Βασίζεται κύρια στην άμυνα του, στις στατικές φάσεις και στα σφυρίγματα που παίρνει υπέρ του.

Σε γενικές γραμμές, καμία Κυπριακή ομάδα, δεν ξεχωρίζει αισθητά από τις υπόλοιπες. Και το γεγονός αυτό μας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να μας οδηγήσει στην Ευρώπη.   

Τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoff είναι τα πλέον καθοριστικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να πάρει δύο τρίποντα με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος. Η αποστολές δεν είναι απραγματοποίητες. Σαφώς όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και συνοχή σε σχέση με ότι δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Γιατί μπορεί η σκέψη να είναι στην επόμενη μέρα, αλλά το άμεσο μέλλον της ομάδας, δεν μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa