ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓια μια θέση στον τελικό!

Για μια θέση στον τελικό!

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού», η Ομόνοια / Αραράτ θα επιδιώξει την μεγάλη έκπληξη απέναντι στην ΑΕΛ και να δηλώσει παρουσα στην τελική φάση του πρωταθλήματος Futsal. Η Ομόνοια στο δεύτερο ματς που έγινε στο «Ελευθερία» πέτυχε ευρεία νίκη με 8-3, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και η νικήτρια απόψε (20:00) θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.
Οι φουτσαλιστές της Ομόνοιας παρουσιάζονται αποφασισμένοι για τη νίκη. Με οδηγό την εμφάνισή τους στο ματς της περασμένης βδομάδας, θα επιδιώξουν το «χρυσό» διπλό, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Θα «μιλήσει» και πάλι η ψυχή!

Bet on Alfa

Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη. Η ΑΕΛ νίκησε στην έδρα της με 3-2 και η Ομόνοια / Αραράτ στη Λευκωσία με 8-3.

Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στους μεταξύ τους αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: ΑΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ 6-4

Ομόνοια / Αραράτ – ΑΕΛ 2-6.
Η ομάδα μας, ως γνωστόν, θα αναμετρηθεί και στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ, στις 12 Μαϊου στο «Κίτιον».
Στον άλλο σημερινό αγώνα στο Λευκόθεο (20:00), ο Αποέλ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση. Είναι ο δεύτερος μεταξύ  τους αγώνας. Στον πρώτο επικράτησε ο Αποέλ εκτός έδρας με 3-1.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa