ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόεδρε, πλέον ούτε με φιλότιμο, ούτε με πριμ!

Πρόεδρε, πλέον ούτε με φιλότιμο, ούτε με πριμ!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Τζιωνής, όπως πληροφορηθήκαμε, μέσα της προηγούμενης εβδομάδας προέβηκε σε μία κίνηση, ύστατης προσπάθειας εξόδου στην Ευρώπη. 

Bet on Alfa

Πήγε στο “Ηλίας Πούλλος” μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την θέληση του ΔΣ για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, υποσχόμενος κίνητρο έξτρα πριμ εφόσον τα καταφέρουν. 

Η αγωνιστική αδιαφορία όμως που επέδειξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές μας και πάλι χθες στο ντέρμπι με Ανόρθωση, αποδεικνύουν πως δεν απέδωσε καρπούς ούτε αυτή η κίνηση του ΔΣ. 

Πρόεδρε, πλέον τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν θα διστάσουμε να τα βάλουμε ξανά κάτω. Ούτε το φιλότιμο, ούτε τα πριμ αγγίζουν ορισμένους στην ομάδα. Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ντροπιάσει και με το παραπάνω την τιμημένη στολή του τριφυλλιού. Από την μία κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι κατώτεροι ποιοτικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ και από την άλλη κάποιοι συνειδητά επιλέγουν να είναι αδιάφοροι στο γήπεδο.

Πρόεδρε, πλέον ούτε με φιλότιμο ούτε με πριμ. Ήρθε η στιγμή να ανοίξει η πόρτα εξόδου για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ποδοσφαιριστές. Έμειναν άλλοι τρεις αγώνες για το τέλος του Πρωταθλήματος. Πλέον τα 90λεπτα κυλάνε πολύ βασανιστικά για μας. Πονάνε τα μάτια μας να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτά τα χάλια. 

Ο στόχος της Ευρώπης δεν ήταν και θα είναι ούτε και τώρα υπό διαπραγμάτευση. Εφόσον λοιπόν οδηγούμαστε στο ανεπιθύμητο σενάριο τότε, επιβάλλεται ξήλωμα. Τίποτα λιγοτερο τίποτα περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa