ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Ζωντανοί" στην Ευρώπη! Μπορούμε όμως;

“Ζωντανοί” στην Ευρώπη! Μπορούμε όμως;

Στην φετινή χρονιά τα έχουμε δει όλα εντός γηπέδου από την ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεν τα καταφέραμε ποτέ να δείξουμε αγωνιστική συνέπεια και δεν πήραμε ποτέ ροή σε νίκες. Πολλές ήταν οι φορές που αυτοκτονήσαμε σε εύκολα παιχνίδια.

Bet on Alfa

Αυτά τα στατιστικά λένε πολλά. Στο τέλος φυσικά θα γίνει η σούμα. Προς το παρόν παρά τα χάλια μας, τα δεδομένα λένε πως είμαστε 2 βαθμούς κάτω από την Ευρώπη. Επίσης η Ευρωπαϊκή υπόθεση εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τα πόδια των παικτών μας καθώς απομένουν τρεις αγώνες για να αποδείξουν αν μπορούν ή αν θέλουν να χαρίσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Η ήττα λοιπόν της ΑΕΛ από το Αποέλ μας κρατάει “ζωντανούς”. Εκείνο που μένει είναι έμπρακτα να αποδειχτεί αν πολλοί από τους παίκτες μας αξίζουν να φοράνε τριφύλλι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος είναι πληγωμένος αφάνταστα από την αδιαφορία που δείχνει στο γήπεδο η ομάδα. Δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι εκτός έδρας η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος και καλείται την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα να το πράξει. Επιβάλλεται να έρθει νίκη ψυχολογίας και ανάκαμψης.

Λίγη σημασία και διαφορά έχει για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν τα φετινά μας χάλια είναι ζήτημα δυνατοτήτων ή ζήτημα θέλησης. Ότι και να είναι σίγουρα πρέπει με το τέλος της σεζόν, να μπει οριστική τελεία. Ευχόμαστε ότι έστω και την υστάτη το βάρος της φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και το όποιο φιλότιμο των παικτών λειτουργήσει σωστά και χαρίσει στην ομάδα το πολυπόθητο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa