ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΟ Πάμπος επέστρεψε, τώρα συμφωνίες

Ο Πάμπος επέστρεψε, τώρα συμφωνίες

Είτε η Ομόνοια δηλώσει παρούσα στην Ευρώπη είτε όχι, ο Πάμπος Χριστοδούλου μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει προχωρήσει εάν όχι ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό. Μετά το μετεγγραφικό σαφάρι, στόχος του είναι να προχωρήσει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που του γέμισαν το μάτι και θεωρεί πως είναι ικανοί να ενισχύσουν το ρόστερ της Ομόνοιας, να δώσουν ποιότητα.
Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο τον οποίο θα ενημερώσει για τις επαφές που έκανε, θα προχωρήσουν μαζί στην υλοποίηση κάποιων μετεγγραφών. Επειδή οι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο, οι συμφωνίες μπορεί να γίνουν αλλά οι ανακοινώσεις να καθυστερήσουν λίγο, ίσως αρχές Ιουνίου.
Γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ, ο Πάμπος κινήθηκε αναλόγως μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων του σωματείου. Τώρα, εάν η Ομόνοια εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα έχει στην διάθεσή του έξτρα περίπου μισό εκατομμύριο, τότε θα προβεί σε πιο δαπανηρές μετεγγραφές και λογικά στην προσθήκη πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Πέρα από τι είδε στην Πορτογαλία αλλά και το έχει υπόψη του από άλλες χώρες, ο Χριστοδούλου έριξε δίκτυα και σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο, είτε είναι ξένοι είτε Κύπριοι. Υπάρχει έδαφος, όπως πληροφορούμαστε, με κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την επίσημη θέση, ο Κύπριος προπονητής δεν τοποθετήθηκε για τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Κι αυτό έγινε καθώς επιθυμεί όπως, παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας και με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa